Reiņa trase aicina uz pirmo "Jāņu rītausmas golfa turnīru"

Vasaras saulgriežu svinības ir piepildītas ar maģiju un rituāliem. Aktīvās atpūtas centrā "Reiņa trase" 23. jūnijā varēs gada īsāko nakti pavadīt gan tradicionālās  Līgo rotaļās, dančos un sarunās pie ugunskura, gan sportiskās aktivitātēs ar golfa elementiem un piedalīties "Jāņu rītausmas golfa turnīrā".

Jau no plkst. 17:00 līgotāji klās svētku galdu, pīs svētku vainadziņus un gatavosies īpašajām Līgo nakts sportiskajām aktivitātēm, kuras sāksies pulksten 18:30. Jāņu bērniem būs iespēja savus spēkus izmēģināt dvieļu volejbolā, futbolgolfā un vairākās golfa disciplīnās, piemēram, čipošana ūdenī. Jāņu nakts kulminācijā ar dziesmām un dančiem tiks sagaidīts saules lēkts, kad tiks dots starts "Jāņu rītausmas golfa turnīram". Uz Jāņu nakts gaidīšanu ir aicināts ikviens interesents.

"Golfs Latvijā kļūst arvien populārāks, tādēļ arī golfa spēlētājiem nolēmām sarīkot īpašu vasaras saulgriežu sagaidīšanu ar golfa turnīru. Tā kā ir daudzi ticējumi par rasu Jāņu rītā, tad visiem būs iespēja gan nomazgāt muti, gan izvārtīties rasā, lai visu gadu būs skaisti un veseli," stāsta Arta Bažovska, golfa kluba "Reinis" prezidente.

Jāņu bērniem, kuri pirms Jāņu nakts turnīra gribēs atgūt spēkus, iespējams rezervēt viesu nama numuriņus.

Reiņa trasē 21. jūnijā tiek rīkots "Vasaras Saulgriežu turnīrs", kurā varēs pārbaudīt savus spēkus un sagatavotie pirms "Jāņu rītausmas golfa turnīra", kurš būs pāris dienas vēlāk. 21. jūnija turnīra sākums plānots pulksten 18:00, kad sāksies iesildīšanās un vainagu pīšana, bet starts turnīram tiks dots pulksten 19:00. Šis turnīrs jau otro  gadu tradicionāli tiks aizvadīts spēlētājiem tērpjoties tautu tērpos.

Lai pieteiktos sacensībām, vai arī iegūtu papildus informāciju, golfa spēlētāji un interesenti tiek aicināti sazināties pa tālr. +371 29331001, vai sūtīt e-pastu uz golfs@reinatrase.lv. Plašāka informācija un turnīriem pieejams mājas lapā www.reinatrase.lv.

Par "Reiņa trase"

Aktīvās atpūtas centrā Reiņa trasē ir pieejams deviņu bedrīšu golfa laukums, kā iesācējiem, tā lietpratējiem, ir arī treniņlaukums ar attālumu atzīmēm. Velonomā ir pieejami 15 kalnu velosipēdi - gan sieviešu, gan vīriešu riteņu modeļi un papildus bērnu sēdeklīši. Meža Reinis - ja nav bailes no augstuma un grūtībām, piedāvājam izbaudīt šķēršļu joslu "Meža Reinis".

Viesu namā piedāvājam atpūsties īpašos dizaina numuriņos un baudīt dabu, kā arī rīkot seminārus ārpus ierastās pilsētas drūzmas. Pēc kārtīgas pasportošanas iesakām apmeklēt mūsu pirti.

Kafejnīcā "Reiņa Cafe" varēsiet lieliski  atgūt spēkus un nobaudīt ēdienus no mūsu lieliskās ēdienkartes un īpašos piedāvājumus katram gardēdim mājīgās telpās.


 


 


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 19.05.2024 Neaizmirstamā pieredze muzeju naktī  Neredzamā Pasaule
Sociālais uzņēmums "Neredzamā Pasaule" piedalās šī gada Muzeju naktīs ar īpašu piedāvājumu, piedāvājot unikālu ekskursiju pilnīgā tumsā ar | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85143399sec.