Sezonas jaunums Jūrmalā – Baltic Beach Hotel Brīnumainās vakariņas

Neraugoties uz to, ka pludmales sezona jau sen ir noslēgusies, Jūrmala joprojām piesaista viesus. Pateicoties bagātīgam izklaides pasākumu klāstam, pilsēta kļūst arvien pievilcīgāka kā vietējiem iedzīvotājiem, tā arī ārzemju tūristiem.

Nesen veiksmīgi tika pavadīta Saulainā nakts Jūrmalas vienīgajā 5* viesnīcā Baltic Beach Hotel, un nu, ir sagatavots jauns piedāvājums lieliskam vakaram ārpus mājām. Piektdien, 1.novembrī, un sestdien, 16. novembrī, pulksten 19:30 norisināsies Brīnumainās vakariņas – jauna šovprogramma, kas ietvers  izsmalcinātu 4 ēdienu maltīti, neticamus iluzionistu trikus, muzikālos priekšnesumus un dejas.

Par pasākuma muzikālo noskaņu rūpēsies Žanna Blagoveščenskaja – šarmantā dziedātāja ar neatkārtojamu balsi. Šī talantīgā soulmūzikas izpildītāja ir kļuvusi par daudzu nozīmīgu mūzikas konkursu un festivālu finālisti, tostarp, "Rīgas ritmi", "Jaunais Vilnis" un "Славянский базар". Pateicoties ilggadējai pieredzei koncertos, Žanna lieliski izjūt auditoriju un pielāgojas tās noskaņojumam. Savukārt iluzionistu šovs liks ikvienam noticēt brīnumiem, uz mirkli atgriežoties bērnībā.

Aizraujošas šovprogrammas pavadījumā viesi baudīs rudenīgu svētku ēdienkarti – iecienītos Cēzara salātus ar grillētu vistas krūtiņu un kraukšķīgu bekonu, kā arī rudens ķirbju krēmzupu ar tīģergarnelēm un kazas sieru. Pamatēdienam būs piedāvātas divas izvēles iespējas kopā ar 2 glāzēm īpaši piemeklēta vīna: pīles stilbiņa konfit ar glazētiem kastaņiem vai baltvīnā tvaikota mencas fileja ar baltmaizes knēdeļiem. Vakariņām saldo noti piešķirs deserta trio: aveņu-riekstu kraukšķu kārtojums, mini vaniļas Crème brûlée un mini šokolādes fondants ar kafiju vai tēju.

Brīnumaino vakariņu ēdienkarti ir sagatavojis Kristaps Jokmanis – šefpavārs vakara restorānā Caviar Club, kas kopā ar itāļu restorānu il Sole ieguvis godalgotas vietas šī gada konkursā Latvijas labākais tirgotājs kategorijā "Jūrmalas viesnīcu restorāni".

Ielūgumus uz Brīnumainajām vakariņām par LVL 30,00 / 42.69 EUR 1 pers. var iegādātiem Baltic Beach Hotel mājaslapā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 23.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53158593sec.