Ryanair žurnālists: Vecrīgā ir īpaša atmosfēra, taču Rīgā bez tās ir vēl ļoti daudz interesanta

Rīgā četru dienu ilgā programmā sadarbībā ar Rīgas Tūrisma Attīstības biroju (RTAB) viesojās aviosabiedrības Ryanair oficiālā izdevuma

Let’s Go žurnālists, kurš, vadoties pēc sociālo mediju lietotāju ieteikumiem, apskatīja arī netradicionālus tūrisma apskates objektus. Daļu no piedzīvotā viņš atklāj žurnāla jaunākajā novembra numurā.

Žurnālists Denijs Robins (Danny Robins) Rīgā viesojās septembra beigās, un viņa galvenā interese bija apskatīt Rīgu, iepazīt tās vēsturi un arhitektūru, kā arī apskatīt tūristiem ne tik tradicionālos apskates objektus.

"Es ļoti priecājos par pavadīto laiku Latvijā. Man ļoti patīk Vecrīga, tai ir īpaša atmosfēra. Es esmu pārsteigts, cik labi tā ir saglabājusies! Un skats no Pēterbaznīcas ir brīnišķīgs!" saka D.Robins.

Tāpat par neatņemamu piedzīvojumu tika atzīta Rīgas melnā balzama degustācija bārā Riga Black Magic, kas apmeklētājus pārsteidz ar īpašo atmosfēru un iekārtojumu.

Lai arī Vecrīga lielākoties tiek atzīta par Rīgas sirdi un galveno apskates objektu, D.Robins devās velobraucienā uz tuvējiem mikrorajoniem un mazāk apmeklētām tūristu vietām ārpus Rīgas centra.

Viena no lietām, ko žurnālists vēl apmeklēja ārpus Rīgas centra, bija šausmu trase Psaiho. Tā ir iespēja pārbaudīt savu baiļu slieksni adrenalīna pilnā šausmu trasē. Taču žurnālists brīdina: "Nedodieties tur viens, ja vien neesat īsts drosminieks!"

Tāpat lasītāji bija ieteikuši apmeklēt Latvijas Zinātņu Akadēmiju, kafejnīcu 371 Rīgas Centrāltirgū, doties pastaigā uz Kluso centru un apmeklēt Rīgas Jūgendstila muzeju, kā izbaudīt autentisko latviešu saunu un SPA "Baltā pirts".

"Rīga ir ļoti atšķirīga no Londonas – daudz mazāka un vieglāk izstaigājama, bet šeit notiek ļoti daudz interesantu un aizraujošu lietu, kas to padara par lielisku atpūtas vietu," piebilst D.Robins.

Izdevumu Let’s Go ik mēnesi lasa ap 6 miljoniem Ryanair pasažieru.

PAR RĪGAS TŪRISMA ATTĪSTĪBAS BIROJU (RTAB)

2009.gada 28.oktobrī LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts nodibinājums Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Tā dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

RTAB dibinātāju balsu sadalījumā 70% pieder Rīgas domei, bet pārējiem dibinātājiem aviosabiedrībai airBaltic, LVRA un ALTA - katram 10%. RTAB kā savas darbības un LIVE RĪGA zīmola vadmotīvu izvirzījis principu "Labi rīdziniekam - labi tūristam."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
Latvija 65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 10.05.2024 "GALAKTIKA" koncerts | Kandava Tukuma TIC
10.maijā pulksten 19:00 Kandavas kultūras namā izskanēs īpašs grupas "Galaktika" koncerts. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80207205sec.