Notiks Ziemeļblāzmas svētdienas mākslas skolas trešā nodarbība

Svētdien, 23. martā pulksten 13.00 kultūras pilī ZIEMEĻBLĀZMA notiks Ziemeļblāzmas svētdienas mākslas skolas trešā nodarbība – MĀKSLA PROVOCĒTakcijas un performances mums līdzās.

Laikmetīgās mākslas centra pārstāve Zane Zajančkauska pastāstīs par centra pieredzi, veidojot akcijas dažādos Rīgas rajonos, savukārt, vecmīlgrāvietis koktēlnieks Jānis Straupe rādīs mākslas darbu novietošanas iespējas vidē. Būs arī stāstījums par Bolderājas grupas aktivitātēm, to mērķiem un ietekmi. Sadarbības modeļu meklēšanai apkaimju vidū būs veltīta radoša nodarbība, tajā arī bērniem būs iespēja zīmēt un veidot kolāžas uz liela formāta papīriem.

Balstoties uz mecenāta Augusta Dombrovska ieceri padarīt vecmīlgrāviešiem pieejamu augsti profesionālo mākslu, kā arī ideju par kultūru kā dzīvesveidu un neatņemamu personības veidošanās sastāvdaļu, kultūras pils ZIEMEĻBLĀZMA programmas Rīga - Eiropas kultūras galvaspilsēta ietvaros piedāvā iespēju Vecmīlgrāvja iedzīvotājiem un citiem interesentiem apmeklēt tematiskas lekcijas nodarbību cikla ZIEMEĻBLĀZMAS SVĒTDIENAS MĀKSLAS SKOLA ietvaros. Tās vada nozares profesionāļi, un tajās ikvienam ir iespēja piedalīties sarunās par dažādiem kultūras virzieniem un aktualitātēm, kā arī radoši izpausties praktiskajās nodarbībās.

ZIEMEĻBLĀZMAS SVĒTDIENAS MĀKSLAS SKOLAS nodarbību cikls notiek sadarbībā ar nodibinājumu RĪGA 2014.

Ieeja – bezmaksas


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Te ir darbs Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 18.05.2024 Piedalies spēlē "Cēsu luktura ceļš"! Cēsu TIC
18. maijā ikviens interesents ir laipni aicināts bez maksas izspēlēt izzinošo spēli "Cēsu luktura ceļš", kas norisināsies Muzeja nakts 2024 ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 15.05.2024 Raxtu Raxti un Sinfonietta Rīga Liepājā Liepājas reģiona TIB
25. maijā Liepājas koncertzālē uzstāsies "Raxtu Raxti" un "Sinfonietta Rīga". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50918412sec.