Jaunpiebalgā 13. jūlijā notiks Ģimeņu sporta festivāls

Svētdien, 13. jūlijā, visas ģimenes tiek aicinātas piedalīties Ģimeņu sporta festivālā,  kur katra - gan liela, gan maza, sportot griboša ģimene varēs izmēģināt savus spēkus dažādās sportiskās aktivitātēs un pavadīt aktīvu dienu kopā ar festivāla īpašajiem viesiem - Soču olimpisko spēļu dalībniekiem.

Ģimeņu sporta festivāls sāksies pulksten 12.00 (reģistrācija no pulksten 11.00). Festivāla laikā būs iespēja iesaistīties aizraujošās un atraktīvās sportiskās aktivitātēs visai ģimenei, piemēram, badmintona turnīrs, regbija spēles paraugdemonstrācija, piepūšamās atrakcijas, kā arī iespēja iepazīsties ar jaunu spēli Latvijā - ''Darni''.

Papildus sportiskajām aktivitātēm ikvienam bezmaksas būs iespēja veikt dažādus veselības pārbaudes testus: asinsspiedienu, glikozes līmeni asinīs, ķermeņa masas indeksu.

Darbosies Mobilā lācīša ķepainīša slimnīca, kur bērniem kopā ar medicīnas studentiem būs iespēja iejusties ārsta lomā un ''ārstēt'' savu mīļāko rotaļlietu.

Pasākuma noslēgumā dalībnieki tiks cienāti ar karstu zupu.

Sacensībās var piedalīties ģimenes, kurās ir vismaz viens pieaugušais un vismaz viens bērns, taču garlaicīgi nebūs arī jaunākiem sportot gribētājiem, tādēļ aicināts ikviens, līdzi nepieciešams vien sporta tērps un vēlme aktīvi atpūsties.

Ģimenes sporta festivāls notiek sociālā projekta ''Es zinu, Tu to vari!'' ietvaros. Lielākā daļa projekta ''Es zinu, Tu to vari!'' pasākumu veltīta tieši jauniešu mērķa auditorijai. Projekta mērķis ir iedvesmot jauniešus būt fiziski aktīviem un veidot izpratni, ka veselīgs un aktīvs dzīvesveids un atteikšanās no dažādu atkarības vielu lietošanas palīdz sasniegt nospraustos mērķus. Projekta ietvaros notiks vairāk kā 55 pasākumi visā Latvijā.

Festivālu organizē Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) sadarbībā ar Jaunpiebalgas attīstības fondu, Jaunpiebalgas novada domi un Latvijas Medicīnas studentu asociāciju. Projektu atbalsta Veselības ministrija un Slimību profilakses un kontroles centrs. Projekta stratēģiskais partneris Draugiem.lv, informē lieldraugi TVNET, JCDecaux un LTV.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49449301sec.