Vokālais konkurss «Dziesmu kari 2014» Rēzeknē

Divdesmit Latvijas pilsētās norisinās vokālais konkurss Dziesmu kari 2014. Arī Rēzekne ir konkursa atlašu vietu sarakstā un starts šim notikumam tiks dots Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros, 2. augustā pulksten 14.00, pie Latgales vēstniecības GORS, Pils ielā 4.

Konkursā var piedalīties neprofesionāli dziedātāji, kas ir sasnieguši 18 gadu vecumu. Konkursa dalībnieki sagatavo katrai konkursa kārtai vienu dziesmu, izmantojot pieejamo karaoke repertuāru dažādās valodās vai arī dziedot uz pašu iesniegtās fonogrammas.

Visus noteikumus dziedātgribētāji var atrast saitē- www.dziesmukari.lv vai arī konkursa atlases laikā.

Vokālais konkurss Dziesmu kari 2014 visā Latvijā norisinās no 17. maija līdz 5. oktobrim. Konkursa atlases jau ir notikušas un vēl notiks daudzās Latvijas pilsētās (Saldū, Olainē, Grobiņā, Jūrkalnē, Daugavpilī, Brocēnos, Skrīveros, Tukumā, Līvānos, Rūjienā, Ventspilī, Rīgā, Ogrē, Valkā), tostarp Rēzeknē. Jau no jūnija Mūzikas Video kanālā raidījumā Dziesmu kari ir redzami konkursa atlašu spilgtākie momenti.

No katras atlases vietas ceļazīmi uz konkursu, kas notiks 4. un 5. oktobrī uz Tallink kuģa M/S Isabelle jūras ceļojuma Rīga-Stokhoma-Rīga laikā, saņems divi labākie dziedātāji. Katram konkursa dalībniekam konkursa atbalstītājs Tallink dāvina divas vietas četrvietīgajā kajītē.

Konkursa  balvas:

Uzvarētājs iegūs iespēju ierakstīt savu dziesmu profesionālajā ierakstu studijā un dziesmas video klipu, otrās un trešās vietas ieguvēji  iegūs iespēju ierakstīt dziesmu profesionālajā ierakstu studijā. Konkursa  balvas nodrošina - Mūzikas Video kanāls, celtniecības materiālu kompānija ''Avotiņi'' un skaņu ierakstu studija ''Antex''.

Konkursa žūrijā piedalās

Igo, Guntis Veits, Andris Kivičs, Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna,  Anatolijs Hvojnickis, Tatjana Lukašenkova, Natālija Oļesik un Nikolajs Puzikovs.  

Konkursa fināls 4. un 5. oktobris uz Tallink kuģa M/S Isabelle. Aicinām līdzbraucējus pievienoties konkursantu ceļojumam uz Stokholmu 4. oktobrī ar kuģi M/S Isabelle. Biļešu cenas no 37.00 EUR pieejamas www.dziesmukari.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.91115689sec.