Baltic Beach Hotel gūst divas uzvaras zīmīgajā tūrisma konkursā World Travel Awards

Baltic Beach Hotel tika atzīta par ''Latvijas labāko viesnīcu 2014'' un ''Latvijas labāko SPA viesnīcu 2014'' konkursa World Travel Awards apbalvošanas ceremonijā, kas norisinājās Atēnās 2. augustā.

Baltic Beach Hotel saņēmusi šos prestižos apbalvojumus pirmo reizi, ''Latvijas labākās viesnīcas'' kategorijā pārspējot Grand Palace Hotel, Dome Hotel & SPA, Gallery Park Hotel un Royal Square Hotel & Suites. Savukārt ''Latvijas labākās SPA viesnīcas'' kategorijā Baltic Beach Hotel sāncensi bija tādas viesnīcas kā Dome Hotel & SPA, Gallery Park Hotel un Hotel Neiburgs. Jāatzīmē, ka šis ir pirmais gadījums World Travel Awards vēsturē, kad Latvijas viesnīca uzvar uzreiz divās kategorijās.

''Šī uzvara World Travel Awards konkursā ir liels gods un labākais apliecinājums mūsu darbinieku veiksmīgajam darbam. Pēdējā laikā mēs esam veikuši vairākus ļoti nozīmīgus uzlabojumus numuros, restorānos, pludmales teritorijā, un mūsu komanda priecājas par to, ka viesi un partneri novērtē centienus nodrošināt pēc iespējas labāku servisu.

Taču īpaši priecīgi mēs esam saņemt prestižo apbalvojumu SPA viesnīcu kategorijā, jo Baltic Beach Hotel, kas pastāvīgi paplašina procedūru piedāvājumu un uzlabo apkalpošanas līmeni, vienmēr ir piesaistījusi īstenus SPA atpūtas cienītājus,'' komentē Marko Hytonen, Baltic Beach Hotel Group pārstāvis.

World Travel Awards konkurss pirmo reizi tika rīkots 1993. gadā, lai apzinātu, apbalvotu un atzīmētu labākos uzņēmumus un organizācijas visās tūrisma industrijas nozarēs. Šobrīd World Travel Awards zīmols pasaulē ir atzīts par kvalitātes zīmi tūrismā.

Baltic Beach Hotel – 5* SPA viesnīca, kas atrodas kūrortā Jūrmala,  pašā Rīgas jūras līča krastā, parka ielokā. Viesnīca ir viegli sasniedzama tikai 15 minūšu brauciena attālumā no starptautiskās lidostas ''Rīga'' un 25 minūšu attālumā no Rīgas centra.

Viesnīcā ir 165 numuri, viens no lielākajiem SPA centriem Ziemeļeiropā, izsmalcināts restorāns Caviar Club, itāļu restorāns il Sole, jūras velšu terase Seafood & Oyster Terrace, Lobby bārs, 11 konferenču zāles, pludmales atpūtas komplekss Beach Club un grila bārs Beach Bar & Grill.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
Latvija 65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024 Tukuma TIC
Festivāls "Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024" būs 23.maijā pulksten 12:00 Irlavas kultūras namā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 20.05.2024 Jāšanas sporta sacensības Valmiermuižā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.-19. maijā plkst. 10.00 Valmiermuižas stallī norisināsies Jāšanas sporta sacensības “Valmiermuižas pavasaris 2024”. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76363492sec.