Alberta koledža aicina uz biznesa forumu “Ilgtspējīga attīstība”

Šonedēļ, 15. oktobrī, Alberta koledža aicina ikvienu interesentu uz biznesa forumu “Ilgtspējīga attīstība”, kurā pulcēsies atzīti nozaru profesionāļi un pazīstamas personības, kuras dalīsies savā pieredzē par sasniegto un piedzīvoto viņu pārstāvētajās nozarēs - IT, cilvēkresursu vadībā, radošajās industrijās, uzņēmējdarbībā u.c. Forums ir koledžas tradīcija un šogad tas atkal notiks klātienē, konferenču centrā “Fantadroms”. Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Ekonomikas un kultūras augstskolu.

“Šī gada biznesa foruma programmā ir iekļautas sabiedrībā ļoti aktuālas tēmas, kas būs saistošas dažādu nozaru pārstāvjiem, piemēram, komandas vadība pārmaiņu laikā, personisko un komandas mērķu sasniegšana, kiberdrošība, sociālo tīklu iespējas karjeras attīstībā, sociālais kapitāls un sociālā uzņēmējdarbība. Esam parūpējušies, lai forums būtu interesants, piedāvājot ne tikai dažādus iedvesmas un pieredzes stāstus, bet, piemēram, kiberdrošības sesijā visiem klātesošajiem būs iespēja uz lielā ekrāna vērot īpaši šim notikumam veidotu procesu, kurā hakeri cenšas uzlauzt drošības sistēmu, bet kiberdrošības eksperti – to nepieļaut,” ieskatu plānotajā sniedz Alberta koledžas direktores v.i. Vita Vežanova.

Par darbu, kas iedvesmo, forumā stāstīs aktrise, producente, digitālā satura veidotāja un radio SWH personība Ieva Florence – Vīksna, par sociālo uzņēmējdarbību ilgtspējas kontekstā – SIA “Barboleta” vadītāja un dibinātāja Baiba Blomniece – Jurāne, par komandas vadību pārmaiņu laikā - Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule, savukārt, par personisko un komandas mērķu sasniegšanu pieredzē dalīsies Ingrīda Rone. Pirmās daļas noslēgumā dalībniekiem būs iespēja dzirdēt arī reperi Idus Abra.

Foruma otrajā daļā būs iespējams uzzināt par finansējuma piesaistes un atbalsta iespējām uzņēmējiem – par to stāstīs Daina Cinovica, attīstības finanšu institūcijas “Altum” centra reģiona vadītāja. Latvijas Leļļu teātra valdes loceklis Mārtiņš Eihe dalīsies stāstā par to, kā laikā, kad krīze seko krīzei, darbojas un attīstās kultūras iestādes. Šajā foruma daļa plānota arī kiberdrošības sesija ar paraugdemonstrējumiem, par ko rūpēsies “Centrālās laboratorijas” IT infrastruktūras un drošības vadītājs Pjotrs Gubarevičs.

Pasākuma ietvaros ar saviem pieredzes stāstiem uzstāsies arī blogere, influencere, veselīga un laimīga dzīvesveida entuziaste, raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja Kristīne Beitika, iluzioniste, uzņēmēja, “Mystero” iluzionisma muzeja un teātra īpašniece Dace Pecolli. Par sociālo kapitālu kā resursu forumā stāstīs Marts Ešenvalds, BNI Latvija reģionālais direktors, savukārt, projekta “MaKE IT” komanda “SD-RENT” dalīsies savā pieredzē, kā veidot ilgtspējā balstītu uzņēmumu.

Plašāka informācija par forumu un programma pieejama mājaslapā www.augstskola.lv, vietnē atrodama arī pieteikuma anketa, kas jāaizpilda līdz 14. oktobra plkst. 17.00. Alberta koledžas un Ekonomikas un kultūras augstskolas studentiem, kā arī mācībspēkiem dalība forumā ir bezmaksas, pārējiem interesentiem – apmaiņā pret ziedojumu Ekonomikas un kultūras augstskolas fondam. Informāciju par ziedošanas kārtību iespējams iegūt, rakstot uz info@alberta-koledza.lv. Vietu skaits ir ierobežots. Foruma sākums: plkst. 10.00.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Baudi Raxtu Raxti spēka dziesmas Bauskas TIC
Iepazīsti koncertprogramma "Spēka dziesmas" Mazmežotnes muižā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.40699387sec.