Labākās “fit model” sportistes Rīgā 15.aprīlī cīnīsies par Pasaules kausu

2023.gada 15. aprīlī Rīgā, “ATTA Centre” telpās norisināsies ikgadējās “fit model” sacensības “IFBB Pasaules Fit Model kauss”.

Šajās augstākā līmeņa sacensībās piedalīsies Eiropas un pasaules čempiones, kurām sīvu konkurenci sastādīs arī vairākas Latvijas sportistes. Lielai daļai Latvijas pārstāvju šī būs pirmā reize tik augsta līmeņa sacensībās.

“Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijai (LBFBF) ir liels gods un prieks jau septīto gadu pēc kārtas organizēt visvērienīgākos fitnesa pasākumus Rīgā. Sportistes tradicionāli tiks vērtētas divos uznācienos - kopējā peldkostīmā un vakarkleitā. Kā jau ierasts, sacensībās piedalīsies kupls skaits pašmāju sportistu, kas vēlreiz apliecina “fit model” disciplīnas popularitāti Latvijā,” uzskata LBFBF prezidente Kristīne Vederņikova.

Sporta pasākuma pirmajā daļā skatītājiem būs iespēja atbalstīt sportistus IFBB Latvijas atklātajā čempionātā, kurā atlēti sacentīsies 14 dažādās sporta disciplīnās, tādās kā “fashion model”, “bikini”, “wellness”, “mens physique” un citās.

Latvijas čempionāta ietvaros notiks arī “Fit Model Latvija 2023” projekta fināls. Projekta laikā meitenes trenējās, projekta galvenā atbalstītāja – “MyFitness“ sporta tīkla klubos un pilnveidoja savas zināšanas, uzlaboja ķermeņa formas, mācījās iejusties modeļu lomās un apguva skatuves pozēšanu.
Sacensību organizatori Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija aicina apmeklēt krāšņo sporta pasākumu klātienē, atbalstīt pašmāju un ārvalstu sportistus, smelties iedvesmu un motivāciju veselīgam un aktīvam dzīvesveidam.

Pasākumu atbalstītāji: LR Izglītības un zinātnes ministrija, LSFP, Smile de Lux, MyFitness, Atta Centrs, Fitspot Gym.

Sacensību sākums plkst.12:00 (ieeja skatītājiem no 11:30).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.51785398sec.