Tallinas kvartālā būs jauns hip-hop festivāls «The BRONX»

10. jūnijā Tallinas ielas kvartālā notiks jauns urbānais hip-hop festivāls “The BRONX”, kura ietvaros uz skatuves kāps gan jau Latvijā iecienīti, gan pavisam jauni šī žanra pārstāvji. Kā pirmos māksliniekus festivāla organizatori izziņo: Ods x goča, Amanito, I MEAN LOVE, E.V. x VEIDERS, Brīvrunu Projekts, Kurts, March, Krisy, Mauzoleju Muuzika, Kjuumanis, Idus Abra, Ivans Baigais, kā arī miksmāsteri AG un Raitis, Oriole, Cukurpaps, Birch Please, CASH ONLY un citi.

Festivāls norisināsies sestdienā, 10. jūnijā, no plkst. 15.00 līdz pat rītausmai. Mākslinieku programmu papildinās arī grafiti pūtēju sacensības, repa brīvrunu jeb "freestyle" skaitītāju verbālie kautiņi, hip-hop dejas un citas ielu kultūrai atbilstošas aktivitātes, kā arī teritorijā darbosies ēdināšanas zonas un bāri.

“Mēs esam gandarīti par šo iespēju veidot jaunu hip-hop festivālu Tallinas ielas kvartālā. Šogad visā pasaulē tiek godināta apaļus 50 gadus senā hip-hop kultūras vēsture, kuras pirmsākumi meklējami 70. gados Ņujorkā, Bronksas ielās. Tā kā tas ir viens no visvairāk patērētajiem mūzikas žanriem visā pasaulē, tad šīs īpašās gadadienas atzīmēšanas pasākumi notiks daudzviet pasaulē un arī pie mums. Latvijā hip-hop kultūrai ir ļoti īpaša vieta, un, mūsuprāt, tā ir pelnījusi kārtīgas svinības, kurās tiek likti godā visi hip-hop elementi – reps, dīdžeji, grafiti māksla un hip-hop dejas jeb breiks. Vakara noslēgumā dažādās Tallinas kvartāla telpās norisināsies ballītes līdz pat rīta gaismai”, komentē festivāla viens no organizatoriem Kristaps Veide.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42728019sec.