Vīnmīļi sarosās! Notiks jau septītā «Latvijas vīnu, augļu un ogu vīna skate 2023»

2023. gada 23. novembrī plkst. 17:30 vēsturiski romantiskajā restorānā "Pullman Riga Old Town " (Jēkaba ielā 24, Rīga) pulcēsies Latvijas labākie vīndari, lai atklātu nu jau septīto pēc kārtas vadošo Latvijas vīndaru ražojumu degustāciju - "Latvijas vīnu, augļu un ogu vīna skate 2023 ".

“Latvijas vīnu, augļu un ogu vīna skate 2023 ” pasākumā būs iespēja tikties ar četrpadsmit vīndariem un nodegustēt vairāk nekā 100 augļu, vīnogu un citu ogu vīnu un sidru šķirnes. Skates laikā gaidāmas arī vairākas aktivitātes, tostarp aklā degustācija un balsošana par labāko skates vīnu!

“Latvijas vīnu, augļu un ogu vīna skate 2023” piedāvātie augļu, vīnogu un ogu vīni un sidri tapuši no Latvijā audzētiem augļiem un ogām, kā arī pagatavoti pēc profesionālām vīna darīšanas metodēm un paaudzēs nodotām zināšanām. Skates ilggadējie dalībnieki regulāri pilnveido savas vīndaru prasmes, ko pierāda arī prakse – vairākiem vīndariem ir atzīstamas godalgas un tituli arī Baltijas valstu mērogā!

 Vairums vīna skates dalībnieki ir arī apvienojušies Latvijas Vīnkopju un Vīndaru biedrības projektā “Latvijas vīna tūre” (www.latvijasvinature.lv), kas kalpo kā pārskatāms ceļvedis ikvienam interesentam, kurš vēlas doties tūrē pa Latvijas vīna darītavām. Šeit ir iespēja arī tuvāk uzzināt par katru vīna skates dalībnieku.

Šī gada vīna skates dalībnieki:

Tērvetes vīni (SIA Tērvetes veltes, Sandris Laizāns); Mazburkas (SIA Mazburkas, Gunta Niedra); Lubānas vīnotava (SIA Aiviekstes klēts, Oskars Žvagins); Vīna darītava “MAA.studija” (SIA MMA studija, Martin Samm); Durbes Veltes (SIA Evi&Jo, Evija Kopštāle); Kaimiņmuižas vīna darītava (SIA Kaimiņmuiža, Līga Vaivade-Kalnmeiere); Aizputes Vīna Darītava (SIA Aizputes vīna darītava, Mārtiņš Sants); Līgatnes vīna darītava (SIA Līgatnes vīna darītava, Ainārs Vanags); Cremon vīna darītava (IK Cremon 6, Jānis Mikāns); Kužums winery (SIA Sia Vīna-Oga, Gatis Kužums); Mazsālijas (SIA Jaundzirnavnieki, Gunārs Slavinskis); Zilver dzērienu darītava (ZS Pīlādži, Jānis Zilvers); Tēviņkalna vīna darītava (SIA Tēviņi, Ivo Immermanis); Spilves vīna darītava (SIA Brīvdienu māja Spilves, Andrejs Dobelis).

“Organizējot šo pasākumu, mēs kā Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrība ne tikai vēlamies popularizēt kvalitatīva augļu un ogu vīna gatavošanu, bet arī salīdzināt tirgū piedāvāto augļu un ogu vīnu kvalitāti un informēt patērētāju par labāko no mums piedāvājumā esošiem vīniem. Tas, ka šī skate notiks jau septīto gadu un interese ir tikai pieaugoša, vēlamies to ar lepnumu jau nodēvēt par mūsus tradīciju! Gaidot šī gada skati, aicinu to noteikti apmeklēt.” (Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrības valdes loceklis Ričards Ivanovs)

Ieejas kartes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs vai www.bilesuserviss.lv.  Biļešu cena: 25 eiro. Ieejas karšu skaits ir ierobežots. Ieeja no 18 gadiem.

“Latvijas augļu un ogu vīnu skate 2023" notiek ar Zemkopības ministrijas atbalstu.

Kontaktpersona sīkākam info un intervijām - Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrības valdes loceklis Ričards Ivanovs (28889910).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11684394sec.