Rīga atzīta par visdinamiskāk augošo pilsētu Centrāleiropā biznesa pakalpojumu centru nozarē

Rīga saņēmusi augstāko atzinību balvu kategorijā “Gada dinamiskāk augošā pilsēta Centrālajā un Austrumeiropas reģionā”. Prestižā konkursa “CEE Business Service Awards 2024” ceremonijā, kas norisinājusies Polijas galvaspilsētā Varšavā, Rīgai piešķirti kopumā 5 apbalvojumi.

Tāpat Rīgā bāzētās biotehnoloģiju kompānijas “Roche” biznesa satelītcentrs (Roche Services &Solutions EMEA Latvia), kas pagājušajā gadā par savu mājvietu izraudzījās Rīgu, ieguvis “Daudzsološākā jaunpienācēja Latvijā” apbalvojumu.

“Rīga turpina iegūt starptautisku atpazīstamību kā centrālā biznesa pakalpojumu pilsēta. Šis ir nozīmīgs solis uz priekšu un apliecina Rīgas spēju konkurēt starptautiskajā arēnā. Esam lepni par to, ka mūsu pilsēta tiek atzīta par dinamiski augošu un perspektīvu biznesa galamērķi Centrālajā un Austrumeiropas reģionā. Balva ir iedrošinājums turpināt uzsākto Rīgas veidošanu kā vadošu biznesa un investīciju centru,” uzsver Rīgas investīciju un tūrisma aģentūras direktors Fredis Bikovs.

Par gada “Mākslīgā intelekta un robotizācijas ieviesēju uzņēmumā Latvijā” atzīts Rīgā esošais biznesa centrs “SEB Global Services”, kas atbalsta SEB grupas uzņēmumus, izmantojot inovatīvus automatizācijas procesus. Savukārt, informācijas tehnoloģiju pakalpojumu uzņēmums  “Cognizant Latvia” ieguvis balvu kā “Top darba devējs zīmola veidošanā”. Vidusjūras kuģniecības kompānijas “MSC” biznesa centram Rīgā piešķirta atzinība kā “Dinamiskākajam darba devējam Latvijā”.

Latvijas galvaspilsētas sasniegumus starptautisko biznesa pakalpojumu centru nozarē vērtēja  ekspertu žūrija, kurā tika pārstāvētas tādas valstis kā Šveice, Vācija, Portugāle u.c. Rīga šādu apbalvojumu ieguva, pateicoties aktīvajam darbam investīciju piesaistes un uzņēmējdarbības vides pilnveidošanā.

Globālais biznesa pakalpojumu sektors Latvijā piedzīvo strauju izaugsmi, Rīgai pārliecinoši kļūstot par jaunu šī sektora centru Eiropā. Galvaspilsēta piedāvā konkurētspējīgus apstākļus un labvēlīgu uzņēmējdarbības vidi jaunajiem investoriem, līdz šim piesaistot 54 biznesa apkalpošanas centrus, kas šobrīd nodarbina ap 18,2 tūkstošus cilvēku, vidēji vienā uzņēmumā nodrošinot 340 pilnas slodzes darbavietu. Galvenās specializācijas jomas globālajā biznesa pakalpojuma  sektorā ir IT, finanses, klientu apkalpošana, loģistika, personāla vadība un iepirkumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17630696sec.