Jūrmala aicina uz svētkiem Kauguros

Šajā nedēļas nogalē – 2023. gada 26. augustā – Jūrmalā norisināsies Kauguru svētki. Tallinas ielā un Kauguru parkā dienas garumā tiks piedāvāta daudzveidīga svētku programma: Jūrmalas radošo talantu skatuve, amatnieku un mājražotāju tirdziņš, Rīgas cirka skolas stacijas, kā arī ielu motociklistu, BMX sportistu un breika dejotāju šovs. Kauguru parkā norisināsies Jauniešu dienas aktivitātes, savukārt vakarā uz lielās svētku skatuves Tallinas ielā kāps hiphoperis Fiņķis, grupa "Carnival Youth", kā arī nepārspējamais mūziķis Dons. Svētku noslēgumā – lāzeru šovs.

Talantu skatuve, cirka skolas stacijas un amatnieku tirdziņš

Plkst. 14.00–17.00 uz lielās svētku skatuves Tallinas ielā Kauguru svētku apmeklētājus ar priekšnesumiem sveiks Jūrmalas radošie talanti – būs dejas un dziesmas, turpat varēs vērot arī austrumu cīņu mākslas paraugdemonstrējumus.

Plkst. 14.00–18.00 Tallinas ielā būs atvērtas Rīgas cirka skolas stacijas, kurās varēs apgūt žonglēšanu un staigāšanu ar ķekatām, darbosies lielo burbuļu stacija.

Plkst. 14.00–19.00 aicināti apmeklēt svētku tirdziņu, kur būs iespējams iegādāties amatnieku, dizaineru un mājražotāju piedāvātu produkciju, savukārt izbraukuma kafejnīcas apmeklētājiem būs atvērtas līdz pat plkst. 22.30.

"StuntFighters" motociklu akrobātikas šovs

Plkst. 14.00–14.45 Tallinas ielā norobežotā teritorijā varēs vērot "StuntFighters" šovu, kurā svētku apmeklētājus sola pārsteigt augstākā kaluma triku meistari – motociklisti, demonstrējot elpu aizraujošus trikus uz "Harley Davidson" un citiem ielu motocikliem. Līdz plkst. 16.00 varēs tikties ar motobraucējiem, tuvāk aplūkot spēkratus un arī nofotografēties.

Jauniešu diena Kauguru parkā

Kauguru parkā norisināsies Jauniešu diena, kurā īpaši gaidīti jaunieši un arī bērni.

No plkst. 12.20 Jūrmalas bibliotēku punktā “Atver grāmatu, atver prātu” dienas gaitā varēs satikt "Carnival Youth" mūziķus, Fiņķi, Aleksandru Samoilovu un Kasparu Gorkšu un uzzināt, kāpēc un kādas grāmatas viņi lasa.

Plkst. 13.00–17.00 ikviens tiek gaidīts atvērto durvju dienā Jūrmalas jauniešu mājā un jauniešu iespēju kvartālā, kur varēs uzzināt arī par projektu programmām jauniešiem.

Laikā no plkst. 13.00 līdz 19.00 dažādos laikos norisināsies "Greentrials" BMX braucēju šovs, ielu vingrotāju paraugdemonstrējumi un breika dejotāju šovs, pēc kuru norises varēs piedalīties to meistarklasēs. Muzikālus priekšnesumus sniegs DJ Plastic un arī jaunie dīdžeji. Svētku laikā parkā norisināsies arī skūteru sacensības un ielu basketbola turnīrs.

Mazākie svētku dalībnieki varēs pārbaudīt spēkus, kāpjot pa klinšu sienu, un izpriecāties putu ballītē.

Dons, "Carnival Youth", Fiņķis. Lāzeru šovs

Vakarā, plkst. 18.00, uz skatuves Tallinas ielā hiphopa kultūras piekritējus priecēs Fiņķa un pavadošās grupas uzstāšanās.

Plkst. 19.30 uz lielās Kauguru svētku skatuves kāps mūzikas grupa "Carnival Youth", kam plkst. 21.30 sekos spilgtā Latvijas mūziķa Dona uzstāšanās.

Svētku noslēgumā, plkst. 22.50, norisināsies lāzeru šovs, kas krāsainās gaismu spēlēs krāšņi izgaismos debesis virs Kauguriem.

Pēc svētkiem būs papildu vilciena reiss Sloka (plkst. 23.25)–Rīga, kā arī papildu pilsētas autobusu reisi  – aktuālā informācija tīmekļvietnē www.jurmala.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.21579814sec.