Ventspilī norisināsies ikgadējais ielu sporta un kultūras «Ghetto Games Festivāls»

No 21. līdz 23. jūlijam, Ventspilī, norisināsies 11 ielu sporta un kultūras “Ghetto Games Festivāls”. Notikums, kurā daudzi līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī – lielākajā alternatīvo sporta veidu un ielu kultūras notikumā Baltijā, informē portāls balticevents.info.

Šī gada festivāla programmā ietilps: Latvijas Inline kauss, skeitborda, skūteru, BMX, galda hokeja sacensības, kā arī visi tradicionāli “Ghetto Games” pasakumi - “Ghetto Basket”, “Ghetto Football”, “Ghetto Floorball”, “Ghetto Dance”, “Ghetto Fight” un “Brīvrunu batls”. Notiks dažādas aktivitātes ģimenēm ar bērniem, daudzi šovi, konkursi un trīs dienu “Ghetto Food” festivāls, kurā gardēži varēs palutināt savas garšas kārpiņas, jo ļoti plašs ēdienu un dzērienu klāsts - picas, kebabi, pankūkas, kafijas, burgeri, saldējumi, vafeles un daudz kas cits.

Latvijas Inline kausā, 21. un 22. jūlijā,  tiks noskaidroti Latvijas čempioni brīvā stila skrituļslidošanā, kā arī “Open” klasē cīņā par naudas balvām kopā ar latviešu sportistiem dalību ņems labākie Baltijas un Eiropas braucēji. Latvijas čempionāts “U14”, “U18”, “Dāmas” un “Open” klase. 21. jūlijā, “U14”, “U18” un 22. jūlijā “Dāmas” un “Open” grupa ar ārzemju viesu dalību. Sacensībās gaidāmie viesi ir no Igaunijas, Polijas, Vācijas, Francijas, Izraēlas, Austrālijas. Inline kauss norisināsies Ventspils skeitparkā, kur notiks arī skeitborda sacensības amatieriem, “BMX Park” sacensības, skūteru sacensības ar ārzemju viesiem.

Festivāla “Ghetto Football” turnīrs būs īpašs ar to, ka katra spēle turnīrā tiek spēlēta pēc īpašiem noteikumiem. “Ghetto Football” klasiskie noteikumi tiek papildināti ar dažādiem nosacījumiem, piemēram, izmetot bumbu starp kājām pretiniekam, spēlētājam ir jāpamet laukums. Spēles norisināsies 22. jūlijā.

“Ghetto Fight” programma norisināsies 21. un 22. jūlijā, kas būs organizēta kā fight jeb cīņu festivāls, jo sevī ietvers daudzveidīgu programmu gan ar cīņām, gan ar citām sportiskām aktivitātēm. Būs tādas aktivitātes “Mass-Wrestling”, “Bench Press”, “Grappling Tournament”, “Kickboxing Tournament”, “Kickboxing seminar”, “Grappling seminar”, “UFC Tournament” (PlayStation), “Power Punch”, “Spēka stafete” un “Šahboxing”.

21. jūlija vakarā norisināsies “Ghetto Games Brīvrunu Batls”. Kā jau katru gadu, “Brīvrunu Batls” pulcēs spēcīgākos spontāno rīmju veidotājus, lai sacenstos par galveno balvu. “Brīvrunu Batls” ir viens no populārākajiem festivālanotikumiem ne tikai tādēļ, ka reps ir šī brīža aktuālākais mūzikas žanrs. Skatītājus pārsteidz dalībnieku virtuozā spēja uz vietas izdomāt notikumus un stāstus rīmēs, to pasniegt smieklīgā veidā, kas saprotams gan mazajiem, gan lielajiem. Pievienotā pasākuma vērtība ir fakts, ka vārdu cīņu laikā netiek lietoti lamuvārdi, tāpēc pasākums ir draudzīgs visām auditorijām.

Basketbola jeb “Ghetto Basket” ietvaros norisināsies “Baltijas līgas” fināls, kas norisināsies divas dienas, 22. un 23. jūlijā. 22. jūlijā grupu spēles un 23. jūlijā “Playoff” jeb izslēgšanas posms. Baltijas līgas finālā tiekas 5 turnīru uzvarētāji un 10 labākas kopvērtējuma komandas. Līdz šim brīdim ir zināmas divas komandas, kas jau ir kvalificējušās finālam- “Mantinga” (Lietuva) un “Scanweld” (Igaunija). Uzvarētāju komanda balvā saņem biļetes uz pasaules tūres posmu Lozannā. Protams, festivāla ietvaros norisināsies arī “Ghetto Basket” turnīri, “U11”, “U13”, “U15”, “U17”, “Open” un “Lady” grupās.

23. jūlijā “Ghetto Games” festivāla ietvaros norisināsies viens no lielākajiem Hip - Hop deju konkursiem. Dejotāji cīnīsies par “Ghetto Dance” labākā dejotāja titulu. Sacensības notiks divās kategorijās “Hip-Hop” un “All styles” viens pret viens formātā. Būs grupas iesācējiem, bērniem un arī “OPEN” grupa. Sacensības tiesās pasaules līmeņa deju uzvarētājs - Ben no Vācijas.

23. jūlijā “Ghetto Floorball” programma sastāvēs no 1 pret 1 un  3 pret 3 turnīriem “U12”, “U14”, “U16”, “U19” un 20+ grupās, kā arī 3 pret 3 spēlēm ar vārtsargiem un bullīšiem.

Informējam, ka pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana un/vai filmēšana, lai nodrošinātu pasākuma atpazīstamību, publicitāti un popularizētu Ghetto Games organizētos pasākumus. Apmeklējot pasākumu, Jūs piekrītat, ka varat tikt fotografēts un filmēts.

Ieeja skatītājiem ir absolūti bezmaksas. Informācija par pasākuma norisi un programmu tiks papildināta. Plašāka informācija ir pieejama oficiālā “Ghetto Games” mājalspā www.ghetto.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51022387sec.