Iznācis jauns 2023. gada Ventspils rudens/ ziemas tūrisma ceļvedis

Ventspils Tūrisma informācijas centrs ikgadējo rudens/ ziemas Tūrisma avīzi, vietā šogad izdevis jauno Ventspils rudens/ ziemas tūrisma ceļvedi, kurā ikviens var iepazīties ar lielākajiem pasākumiem, jaunumiem tūrisma objektos un to piedāvājumiem.

Jaunā tūrisma ceļveža piedāvājums ietver informāciju par lielākajiem šī gada notikumiem, kuri norisināsies kultūras iestādēs: koncertzālē “Latvija”, Ventspils Kultūras centrā, teātra namā “Jūras vārti”, kā arī brīvdabā.

Ceļvedī iespējams iepazīties ar plašu un daudzveidīgu piedāvājumu, kas ir aktuāls tiem, kuri plāno apciemot Ventspili rudens, ziemas periodā! Akcentējam tūrisma objektus, kur darbojas "3+ Ģimenes karte" un Ventu atlaides. Turklāt, piedāvājam lasītajam doties savas dziņas - īpašā piedāvājuma meklējumos.

Ventspils kultūras dzīves apmeklētājiem aicinām izbaudīt ne tikai pasākumu koncertzālē "Latvija", bet doties iepazīties ar koncertzāles aizkulisēm. Ekskursijas, kurās var iepazīt koncertzāles "Latvija" aizkulises tiek organizētas atsevišķi.

Savukārt, Piejūras brīvdabas muzeja, Livonijas ordeņa pils un Amatu mājas piedāvājums, palīdzes tuvāk iepazīt un izzināt Ventspils vēsturi, kā arī informēs par topošajiem jaunumiem.

Kārtīgi izkustēties varēs Piedzīvojumu parka atrakcijās un noķert adrenalīna sajūtu jaunajā vissezonas Rodeļu trasē. Ziemas prieku cienītājus sagaida slēpošanas kalns “Lemberga hūte” un Ledus halles slidotava. Savukārt sasildīties aukstajā laikā un jautri pavadīt dienu piedāvā Ūdens piedzīvojumu parks.

Ceļveža aktualitāšu sadaļā atspoguļota saistoša informācija par jaunā Kurzemes rehabilitācijas centra un pavisam nesen atklātā Gāliņciema sabiedriskā centrā sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī aicinājums savu pirmo tikšanos ar mazuli sagaidīt Ventspils Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Dzemdību nodaļā.

Ērtākai laika plānošanai un ātrai Ventspils pilsētas apskatei ceļveža beigās piedāvājam ieskaties TOP 7 JEB 8 STUNDAS VENTSPILĪ maršrutā.

Turpat, publicēts aicinājums pelnīt, saņemt un pilsētas objektos izmantot Ventspils valūtu – Ventus. Ar Ventiem iespējams iegūt līdz pat 50 % atlaidi ap 40 Ventspils atpūtas, apskates un izklaides vietās.

Ventspils jaunais tūrisma ceļvedis izdots trīs valodās – latviešu, krievu, lietuviešu ar kopējo tirāžu 180 tūkstoši eksemplāri. Tūrisma ceļvedis pieejams Tūrisma informācijas centrā, kā arī Ventspils tūrisma objektos. Papildus, kā bezmaksas pielikumu, lasītāji Ventspils tūrisma ceļvedi dažādās valodās drukātu saņems līdz ar presi - laikrakstos latviešu valodā - "Diena" un "Kurzemes vārds", kā arī žurnālos "Ieva" un "Privātā dzīve". Laikrakstos krievu valodā - "Суббота", "Сегодня Неделя" un "MK Latvija". Un lietuviski laikrakstā "Lietuvas Rytas".

Avīze pieejama arī tiešsaistē, lejuplādēt to var šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.55191183sec.