Zinātnes centrs VIZIUM aicina pavadīt spocīgu pēcpusdienu «HaloVIZIUM» pasākumā

Līdz ar rudeni pienācis arī Visu svēto dienas priekšvakars jeb Halovīns, tāpēc Ventspils zinātnes centra VIZIUM raganiņas aicina visus mazos un lielos mošķus pavadīt Halovīna pēcpusdienu spocīgi radošā noskaņā, apmeklējot tematisku pasākumu “HaloVIZIUM”.

Tematiskais pasākums skolēniem un ģimenēm “HaloVIZIUM” norisināsies 2023. gada 31. oktobrī plkst. 14.00 – 16.00 zinātnes centra 2. stāvā, Beta zālē. Dalība pasākumā ir bez maksas!

“HaloVIZIUM” apmeklētājiem būs iespēja ļauties savai iztēlei un fantāzijai, radot mistiskas būtnes radošajās darbnīcās, veidojot balonu spokus, 3D skeletus un iesaistoties citās tematiskās aktivitātēs. Tāpat ikviens tiks aicināts pacienāties ar saldumiem no VIZIUM raganiņu mutuļojošās burvju dziras katla.

Zinātnes centra raganiņas priecāsies, ja ikviens apmeklētājs ļausies savai iztēlei un uz pasākumu ieradīsies kā burvis, spoks, raganiņa vai cits mistisks tēls, kopā radot īstu mošķu svētku atmosfēru!

Plašāka informācija par VIZIUM aktualitātēm pieejama pa tālr.: 66776633, rakstot uz e-pastu: info@vizium.lv, VIZIUM sociālajos tīkos (@viziumventspils), kā arī mājaslapā www.vizium.lv.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra un zinātnes centra VIZIUM rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra mājas lapā  www.digitalaiscentrs.lv, zinātnes centra VIZIUM mājas lapā www.vizium.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15484405sec.