Teātra nams Jūras vārti atbalsta labdarību

Tuvojas gada sirsnīgākie svētki un to gaidīšanas laiku gaišāku vēlas padarīt arī teātra nams Jūras vārti, tādēļ 16.12.2010 plkst. 18:00 sadarbībā ar Ventspils Augstskolu notiks labdarības koncerts “Radi brīnumu”, savukārt kopš 7.decembra Mazajā izstāžu zālē apskatāma pazīstamu fotogrāfu izstāde “Palīdzēsim!”.

Projekta “Radi brīnumu” mērķis ir šajos Ziemassvētkos uzdāvināt māmiņai Inesei iespēju pilnveidot savas zināšanas Liepājas Universitātē, kas nepieciešamas, lai gādātu par sava bērniņa ar īpašām vajadzībām labklājību un citu bērnu aprūpi atbalsta centrā “Cimdiņš”. Palīdzēsim piepildīt Ineses sapni un padarīt veiksmīgāku un pilnvērtīgāku mazo ventspilnieku dzīvi!

Foto izstādes “Palīdzēsim!” pamatideja ir uzrunāt Latvijas iedzīvotājus, nepaiet garām, kaut uz mirkli apstāties un ieskatīties to bērnu likteņos, kuriem sabiedrības palīdzība šobrīd ir vienīgā cerība uz atbalstu. Savu talantu fotogrāfi ir veltījuši kādam konkrētam bērnam, ģimenei vai bērnu namam, fotogrāfijās atspoguļojot patieso stāstu par bērnu likteņiem. Izstādē redzami fotomākslinieku Gvido Kajona, Ilmāra Znotiņa, Ivetas Vaivodes, Oļega Zernova, Annas Novikovas, Jāņa Medņa, Raimo Lielbrieža, Ērika Meinarta, Valda, Kaspara Lielgalvja, Artūra Romanovska, Līgas Vasiļūnas, Andreja Strokina, Rolfa Vendiņa un Santas Spilbergas darbi.

Nāc uz koncertu 16.decembrī un palīdzi piepildīt Ineses sapni, savukārt līdz 5.janvārim apskati izstādi un ziedojot palīdzi Latvijā dzīvojošiem bērniem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Dobeles novada TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,


Hercogs Mārupe
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.75993705sec.