Liepājā notiks grandioza sezonas atklāšana motokrosā

Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) simtgades pirmās sacensības – 2024. gada 17. martā Liepājā, moto parkā “Lauma”, kur pirmo reizi notiks Baltijas Jūras kauss motokrosā.

Šajās sacensībās startēs Baltijā un Skandināvijā vieni no spēcīgākajiem un ātrākajiem motosportistiem. Dalību pieteikuši sportisti no Polijas, Somijas, būs arī Zviedrijas četrkārtējais čempions Ken Begtson, kā arī viens braucējs no Lielbritānijas. Konkurence trasē būs iespaidīga. Organizators Lauris Freibergs sola, ka cīņas trasē būs interesantas un aizraujošas visiem. Arī par balvu fondu ir padomāts.

Pieredzējušais motosportists, treneris un sacensību organizators Lauris Freibergs pastāstīja, ka  pagājušajā gadā pirmās oficiālās sacensības bija Liepājas kauss motokrosā. Šogad statuss jau ir augstāks – Baltijas Jūras kauss. Formāts, kā jau ierasts, katrai klasei būs treniņa brauciens, kvalifikācija un divi fināla braucieni. Būs bērnu un pieaugušo klases: MX50 MX65, MX85, Amatieri Hobiji, Amatieri Open, MX1, MX2 un MX125.

“Liela pieredze ir iegūta no pērnā gada sacensībām. Esam šo to uzlabojuši, pilnveidojuši un papildinājuši. Trasē daudz kas jau ir labiekārtots, sportisti brauc un trenējās. Prieks, ka treniņi ir starptautiski, daudzi atbraukuši trenēties no kaimiņu valstīm, arī no Somijas. Trase regulāri tiek sakopta, atjaunota, lai visi var pilnvērtīgi trenēties, kā arī ir uzlaboti tramplīni un trase kopumā. Tā ir unikāla ar to, ka tā skatītājiem ir ļoti labi pārredzam. Sacensībās būs komentētājs, skanēs mūzika, sagaidāma laba atmosfēra un lielisks pasākums kopumā. Esam parūpējušies par dāsnu balvu fondu. Vēlos, lai pasākums būtu ļoti labs un visi to varētu izbaudīt. Šo LaMSF simtgadi atklāsim ar vērienīgām sacensībām Liepājā,” saka Lauris Freibergs.

Runājot par LaMSF simtgadi, Lauris Freibergs atzīst, ka “LaMSF vienmēr ir bijusi nozīmīga un svarīga, lai vispār motosports Latvijā notiktu, nu jau ir 100 gadi. Pats kā motosportists pirmajās LaMSF rīkotajās sacensībās piedalījos 1987. gadā – MX50, kad man pašam bija seši gadi. Kopš tā laika arī esmu LaMSF sportists, biedrs, treneris, kluba vadītājs un tagad arī organizators. Šajos dažādajos laikos esmu bijis saistīts ar LaMSF. 100 ir zīmīgs skaitlis, tas daudz ko nozīmē. LaMSF ir liela pieredze, zināšanas, ļoti labi, ka tas viss, kas notiek federācijā ar katru gadu uzlabojas un attīstās arvien labāk. Viss notiek, liels prieks, ka Latvijā notiek tik daudz un dažādas sacensības. Tāpēc aicinu visus un tiekamies sezonas atklāšanā Liepājā,” tā Lauris Freibergs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50065899sec.