Liepājā notiks elektroniskās mūzikas festivāls «Shine Cafe Festival» [1]

Šī gada 8. jūlijā Liepājas pludmalē (Kūrmājas prospekta galā) notiks jau otrais pēc kārtas elektroniskās mūzikas festivāls ar nosaukumu SHINE CAFE FESTIVAL 02. Pirmais festivāls notika pagājušajā gadā koncertdārzā „Pūt, Vējiņi”, kurā piedalījās daudz talantīgu dīdžeju, kuri piedāvāja apmeklētajiem daudzveidīgu elektronisko mūziku.

SHINE CAFE FESTIVAL 02 notiks Liepājas pludmalē, jo tā ir īstā vieta, kur, skatoties uz saulrietu, baudīt mūziku, un dejot līdz rītam. Šis festivāls ir vienīgais elektroniskās mūzikas pasākums Kurzemē, kurš saaicina vienuviet jau pazīstamus dīdžejus no Latvijas un ārzemēm, kā arī iepazīstina publiku ar jauniem talantiem no dzimtās pilsētas. SHINE CAFE FESTIVAL 02 pasākuma uzdevums ir popularizēt elektronisko mūziku un sniegt tās kvalitatīvu attīstīšanu pilsētā un ārpus tās robežām.

Festivālā piedalīsies vairāki dīdžeji no Ukrainas, Latvijas, Lietuvas un Krievijas. Savu dalību ir apstiprinājuši tādi DJ-i : Yulia Yula (UA) , Sergey Demidov(RU) , Ksenia Kamikaza (LV), Crystal Sound System (LV), Saint (LV), Yaneek (LT), Ophex (LT) , Johny Adroid (LV), Uppfade (LV) un daudzi citi. Kopumā piedalīsies vairāk kā 25 dīdžeji. Festivālā paredzētas 4 skatuves ar dažādiem elektroniskās mūzikas novirzieniem. Apmeklētāji varēs baudīt tādus stilus, kā techno, house, break beat, jungle drum`n`bass, dubstep un daudzus citus.

Katru gadu festivālam SHINE CAFE FESTIVAL ir atšķirīga tematika, kas šogad ir saistīta ar apkārtējās vides piesārņošanas problēmu – ekoloģijas atbalstīšanu. Šīs tematikas mērķis: piesaistīt jaunatnes uzmanību dabas aizsardzības jautājumam, sabiedrisko atkritumu nogādāšanai tam paredzētās vietās. Lai sasniegtu šo mērķi tiks izveidoti plakāti ar lozungiem, izmantoti eko stendi, no atkritumiem izveidoti mākslas objekti, kas piesaistīs sabiedrības uzmanību vides aizsardzībai.

Festivāls sāksies 16.00. Līdz kļūs tumšs, tiek plānotas dažādas sporta aktivitātes - volejbols, stafetes un citi pasākumi. Festivāla apmeklētāji varēs brīvi pārvietoties pa teritoriju, dejot (darbosies viena vai divas skatuves), spēlēt sporta spēles, sauļoties speciāli aprīkotās vietās. Klientu ērtībai teritorijā darbosies kafejnīcas un bārs. No 22.00 festivāls sāks savu darbību pilnā apmērā: tiks atvērtas visas statuves, kur apmeklētāji varēs baudīt mākslinieku priekšnesumus.

Vēl viena no festivāla tradīcijam ir labdarība. Šogad festivāla rīkotāji 10% no ieejas biļešu tirdzniecības apjoma ziedos Bērnunamam (Labraga iela 11, Liepāja).

„Shine Cafe Festival 02” apmeklētājiem nakšņošana viesnīcā „Europa City Amrita” par īpaši draudzīgām cenām – standarta un luksus klases istabām 25% atlaide pasākuma norises dienā!

Iepriekšēja rezervācija, atsaucoties uz „Shine Cafe Festival 02” pa telefonu +371 634 80888 vai e-pastu liepaja@europacity.lv

Vairāk informācijas www.shinecafe.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Mika 05/24/2011 11:25 MMm..interesno kakaja tam budet obstanovka?!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Te ir darbs Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56374812sec.