Karostā viesosies «Free to Dream» no Barselonas

Kā jau tika informēts, 9.augusta vakarā, Karostā notiks nebijis pasākums – spāņu džezroka grupas FREE TO DREAM koncerts. Mūziķi ieradīsies Liepājā no Barselonas (Spānija), un viens no viņu ierašanās mērķiem ir tieši koncerts Karostas cietumā, kā arī DVD ierakstīšana Karostā.

Spāņi mūzikā stāstīs par brīvību, arestu, cietumu, bēgšanu un cīņu pret valdošo režīmu.

FREE TO DREAM mūzikā saplūst hārdroks, melnā mūzika un džezs. FREE TO DREAM ir pirmā neatkarīgā grupa no Barselonas, kam izdevies gūt starptautisku atzinību, un šobrīd viņu mūzika ir pazīstama Eiropā, Amerikā, Japānā.

Otrdienas vakarā grupa uzstāsies ar neparastu skaņdarbu ciklu, ko viņi paši dēvē par programmūziku jeb programmisko mūziku. Savā deviņu skaņdarbu garajā mūzikas ciklā viņi izstāstīs stāstu par jaunu mūziķi, kurš dzīvo laikā, kad brīvā mūzika ir aizliegta, kad valdība atbalsta tikai režīma oficiālos mūziķus, bet jaunais muzikants sapņo, ka viņa grupa izglābs pilsētu no klusuma un kultūru smacējošās režīma politikas. Stāstā būs gan par bēgšanu un arestu, gan par nokļūšanu cietumā un cīņu pret valdošo režīmu. Koncerts notiks Karostas cietuma pagalmā, kas idejiski sasauksies ar mūzikas saturu.

Grupas FREE TO DREAM līderis Luis Blanco nopietni gatavojas savai Latvijas koncerttūrei un ir apguvis nepieciešamākās frāzes latviešu valodā. Luis sola, ka koncertā nodziedās vismaz vienu dziesmu latviešu valodā. Visticamāk, ka tā būs dziesma no kādas Liepājas grupas repertuāra.

Koncerts sāksies 9.augustā pulksten 19:00. Koncerta apmeklējums ir bez maksas. Koncerta laikā Karostas cietums būs atvērts apmeklētājiem, darbosies bufete, grills, būs iespēja fotografēties dažādos vēsturiskos militāros tērpos.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 16.05.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 18.05.2024 Atklāj muzeju nakti 2024 Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izmanto iespēju apmeklēt muzejus bezmaksas! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.54281306sec.