Ar siltu pavardu, tirdziņu, darbnīcām un koncertu svinēs Lieldienas Kungu kvartālā

Sestdien, 19.aprīlī, ikviens liepājnieks un pilsētas viesis ir aicināts sajust pavasara noskaņu Lieldienās Kungu kvartālā "Nākat lieli, nākat mazi Lielo dienu lūkoties". Lieldienas ir laiks, kad atmostas ne tikai daba, bet arī cilvēku sirdis. Pavasara plaukumu varēsiet sajust mūzikas skaņās, darbnīcu rosībā, mājīgā pavarda liesmā, svētku tirdziņā un Lieldienu zaķa Janča jautrajās rotaļās.

Lai pavasara smaržu un garšu ienestu arī savās mājās, Lieldienu tirdziņā, no pulksten 10:00 līdz 17:00, ikviens varēs iegādāties vietējo amatnieku darinājumus, lauku labumus svētku galdam un citas praktiskas lietas. Vietējie ražotāji būs sarūpējuši bērzu sulu vīnu, kūpinātas zivis un gaļu, lauku maizi un sklandraušus, kā arī saldus našķus mazākajiem apmeklētājiem. Savukārt, daiļamatnieki priecēs ar saviem, no sirds gatavotajiem, roku darbiem – rotām, ādas un koka izstrādājumiem. Varbūt dāvanām izvēlēsieties kādu no izglītojošaajiem plakātiem bērniem, tik personiskajām apsveikuma kartītēm vai ar mīlestību apgleznotiem traukiem?

No pulksten 11:00 Lieldienu zaķis Jancis aicinās gan mazos, gan lielos piedalīties Lieldienu jampadracī jeb kopā krāsot un ripināt Lieldienu olas, iet rotaļās, piedalīties bērnu zīmēto olu skaistumkonkursā un noteikt stiprāko Lieldienu zaķi. Radošajā darbnīcā ikviens interesents varēs iemācīties izgatavot putnu būri strazdam vai zīlītei. Pasākuma īpašie viesi būs pūkainie garauši – truši, vistas un krāšņais Lieldienu gailis no "Dižvanagu" mini Zoo dārza.

Pēc radošās darbošanās un rotaļām, pulksten 13:00 ikviens aicināts nobaudīt gardo zupu, vārītu uz pavarda Kungu ielas kvartāla pagalmā. Lai pārsteigums saglabātos, pavasarīgās un tik gardās zupas pagatvošanas noslēpumu pasākuma dienā atklās latviskās virtuves saimniece.

Lai gaisā virmojošo pavasara sajūtu padarītu vēl krāšņāku ar  emocionāli bagātīgu un izjustu mūzikas skanējumu apmeklētājus un tirgotājus Kungu kvartālā pulksten 13:30 un 14:30 priecēs postfolkloras grupa "Zari".

Visas dienas garumā par sātīgām uzkodām un dzērieniem rūpēsies SIA "Marķīza impērija".

Aicinām ikvienu nokrāsot savu īpašo Lieldienu olu un sajust pavasara noskaņu pasākumā "Nākat lieli, nākat mazi Lielo dienu lūkoties" Kungu ielas radošajā kvartālā, Kungu ielā 24!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 12.05.2024 Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43661094sec.