Pirmo reizi «LMT Summer Sound» festivālā būs oficialais Dress Code

LMT Summer Sound festivālā šogad vēl spēcīgāk būs jūtama jūras, pludmales un grandiozākās vasaras ballītes garša, jo šogad festivālam būs oficiālais dress-code - jūrnieku stils! Festivāla organizatori aicina ikvienu apmeklētāju Liepājā 11. un 12. jūlijā ierasties jūrnieku ekipējumā - ar atbilstošiem apģērbiem, aksesuāriem un atribūtiem.

LMT Summer Sound ir viens no nedaudzajiem festivāliem, kur galvenā skatuve atrodas vien dažus metrus no jūras. Tas festivālam piešķir īpašu auru, ko novērtējuši gan festivāla mākslinieki, gan apmeklētāji. Šogad jūras gaisu ar grandiozu skanējumu piepildīs festivāla galvenie viesi Pet Shop Boys, Naughty Boy, Dons un Gacho, viesi no Lietuvas Golden Parazyth un Krievijas grupa Sansara un neskaitāmi Latvijas mūziķi, kā arī 16 dīdžeji no piecām valstīm uz īpašās Red Bull Thre3style skatuves. Lai festivālā piedzīvotās mūziķu un dīdžeju uzstāšanās būtu vēl neaizmirstamākas, LMT Summer Sound nolēmis izsludināt oficiālo dress-code, lai festivāla apmeklētājiem dotu iespēju izpaust savu radošo un pozitīvo enerģiju.

Festivālā būs īpaši pārsteigumi jūrnieku ģērbšanās stila piekritējiem, tāpēc nākamnedēļ festivāla talismani Zommers un Zondiņš tirdzniecības centrā Spice palīdzēs apmeklētājiem izvēlēties vispiemērotākos tērpus un aksesuārus jūrnieku stilā.

LMT Summer Sound festivāls šogad norisināsies jau ceturto reizi un uz festivāla skatuvēm Liepājā apmeklētājus priecēs ievērojamas Latvijas un pasaules mūzikas zvaigznes. Kopumā divu dienu laikā, no 11. līdz 12. jūlijam, klausītājus priecēs vairāki desmiti dziedātāju, grupu un dīdžeju gan pludmalē, gan Liepājas Jūrmalas parkā.

Biļetes pieejamas visās Biļešu serviss tirdzniecības vietās un internetā par 28 eiro (Ls 19,68), komplekts ar ieejas biļeti telšu pilsētiņā šobrīd maksā 35 eiro (Ls 24,60), pērkot atsevišķi telšu pilsētiņas ieejas biļeti, tā maksā 7 eiro (Ls 4,92). Pieejamas arī VIP biļetes.

Šogad festivāla organizatori kopā ar Latvijas Mobilo Telefonu grandiozākajā pludmales ballītē apmeklētājus sagaidīs ar paplašinātu telšu pilsētiņu, jaunām aktivitāšu zonām un uzlabotu teritorijas plānojumu. Festivālam garšu piešķir A/S Cēsu Alus, atbalsta Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53044891sec.