LMT Summer Sound apmeklētāji no Rīgas var ceļot ar īpašu ekspresi

LMT Summer Sound apmeklētāju ērtībai jau no trešdienas tirdzniecības centrā Spice būs iespējams apmainīt festivāla ieejas biļetes pret aprocēm. Tāpat arī Liepājā bez aproču apmaiņas iespējas pie festivāla teritorijas atsevišķs maiņas punkts būs tirdzniecības namā Kurzeme. Savukārt, lai ērti nokļūtu uz festivāla teritoriju, ir pieejams īpašs festivāla ekspresis, kurš no tirdzniecības centra Origo bez pieturām aizvedīs līdz pat festivāla teritorijai, lai jau laicīgi ieņemtu vietu pie skatuves gan pirms festivāla galveno viesu Pet Shop Boys, Naughty Boy, Dona un Gacho uzstāšanās, gan arī kārtīgi izbaudītu visas aktivitātes šīs vasaras grandiozākajā pludmales ballītē.

Aproču maiņa tirdzniecības centrā Spice būs pieejama īpašā LMT Summer Sound stendā. Tas būs pieejams no trešdienas, 9. jūlija, līdz piektdienai, 11. jūlijam. Aproces būs iespējams pret biļeti apmainīt šajās dienās no pulksten 10.00 līdz pulksten 21.00. Tirdzniecības centrā Spice iespējams gan izvēlēties apģērbu festivāla oficiālajam dress-code: jūrnieku stilam, gan arī iegādāties festivāla biļetes Informācijas centrā. Tirdzniecībā pieejama arī draugu biļete: sešu biļešu komplekts par piecu biļešu cenu jeb 139.92 eiro.

Liepājā aproču apmaiņa pret biļetēm būs iespējama gan pie ieejas festivālā, gan tirdzniecības namā Kurzeme. Pie festivāla teritorijas darbosies pieci apmaiņu punkti, viens no tiem būs tikai VIP biļešu apmaiņai pret aprocēm. Pirmais no maiņas punktiem, pie telšu pilsētiņas, darbu uzsāks jau ceturtdienā, 10. jūlijā, pulksten 17.00. Pārējie četri apmaiņas punkti darbu uzsāks piektdien, 11. jūlijā, pulksten 14.00. Apmaiņas punkti būs atvērti līdz svētdienas agram rītam. Savukārt tirdzniecības namā Kurzeme apmaiņas punkts darbosies no ceturtdienas, no 10. līdz 12. jūlijam no pulksten 12.00 līdz pulksten 20.00.

Ērtākai nokļūšanai no Rīgas uz festivāla teritoriju ir pieejams īpašs LMT Summer Sound ekspresautobuss. Tas vedīs apmeklētājus gan uz festivālu, gan atpakaļ uz Rīgu bez pieturām. Īpašie LMT Summer Sound autobusu reisi uz festivālu būs gan ceturtdien, 10. jūlijā, gan piektdien, 11. jūlijā. Tie aties no t/c Origo uz Liepāju šādos laikos: ceturtdien, 10. jūlijā pulksten. 18.00 piektdien, 11. jūlijā pulksten 10.00 un 17.00. Savukārt no Liepājas uz Rīgu autobuss kursēs svētdien, 13. jūlijā pulksten 6.00; 11.00; un 13.00. Reisa biļetes cena ir 8.00 eiro vienā virzienā. Vietu iespējams iepriekš rezervēt, rakstot e-pastu uz ekspresis@summersound.lv (norādot pasažieru skaitu). Īpašos LMT Summer Sound ekspresautobusus varēs atpazīt pēc festivāla logo uz transportlīdzekļa sāniem un priekšpuses.

Uz LMT Summer Sound var nokļūt arī ar personīgo automašīnu, bet jāņem vērā, ka speciāla autostāvvieta festivāla apmeklētājiem nebūs pieejama (izņemot VIP biļešu īpašniekiem, kuri ir iegādājušies to komplektā ar VIP autosstāvvietas biļeti). Uz festivālu var doties arī ar sabiedrisko autobusu, vilcienu, privāto jahtu vai pat lidmašīnu. Sīkāka informācija atrodama LMT Summer Sound mājas lapā sadaļā ''Kā nokļūt''.

Lai īsinātu laiku ceļā, iesakām lejupielādēt īpašo LMT Summer Sound aplikāciju viedierīcēm, kur iespējams iepazīties ar būtiskāko un noderīgāko informāciju par festivālu, izveidot programmu ar saviem iecienītākajiem mūziķiem, lietot festivāla karti, pasūtīt mūziku īpašajai LMT ballītei ar dīdžeju Tomu Grēviņu, vērot tiešraides, iemūžināt fotogrāfijās jautrākos festivāla brīžus īpaši radītā fotokamerā, kā arī veikt citas aktivitātes.

Divu dienu biļetes pieejamas visās Biļešu serviss tirdzniecības vietās un internetā par 28.00 eiro. Komplekts, kurā ietilpst gan divu dienu biļete, gan ieejas biļete telšu pilsētiņā šobrīd maksā 35.00 eiro, pērkot atsevišķi telšu pilsētiņas ieejas biļeti, tā maksā 7.00 eiro. Vienas dienas biļetes cena ir 23.00 eiro. Īpašiem mūzikas baudītājiem tirdzniecībā pieejamas arī VIP biļetes par 70.00 eiro. VIP biļeti iespējams iegādāties komplektā ar VIP autosstāvietas biļeti par 85.00 eiro. Jo tuvāk nāks festivāls, jo dārgākas paliks biļetes, tāpēc iesakām tās iegādāties jau tagad.

Vasaras grandiozāko pludmales festivālu piedāvā Latvijas Mobilais Telefons, garšu piešķir A/S Cēsu Alus, atbalsta Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, iesaka Radio SWH.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 19.05.2024 27. Gaujas plostnieku svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
17. un 18.maijā aicinām uz Gaujas plostnieku svētkiem, kas šogad norisināsies 27. reizi ar skaistu nosaukumu “Šūpo, Gauja, pāri krācēm | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts | Kandavā Tukuma TIC
Eiropas muzeju nakts Kandavas novadpētniecības muzejā 18.maijā no pulksten 17:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61762714sec.