Sakarsušie atpūtnieki «BB wakepark» izmanto kā patīkamu oāzi Liepājas Karostā

Karstajā laikā apmeklētāju ievērojamu atsaucību Liepājā, Karostā bauda aktīvās atpūtas un veikborda parks ''BB wakepark''. Īpaši liels atpūsties gribētāju pieplūdums gaidāms nedēļas nogalē, kad Liepājā notiks LMT Summer Sound festivāls. Gaidāmajiem pilsētas viesiem jau tagad ir interese par telšu vietām un aktīvo atpūtu pie priežu ieskautās Beberliņu ūdenstilpes.

''Liepājas centrs un jūra no ''BB wakepark'' ir viegli sasniedzamā attālumā, tādēļ arī pilsētas viesi pēc tur pavadītā laika labprāt ierodas arī pie mums izmēģināt kabeļa veikbordu, paviznāties ar laivu, vai vienkārši pavadīt laiku kafejnīcā, nopeldēties, pasauļoties. Liepājas viesiem kabeļa veikbords ir laba izklaide – gan iesācējiem, gan profesionāļiem. Šogad aizvien pieprasītāka kļūst arī viena no demokrātiskākajām nakšņošanas iespējām – uzcelt savu telti. Atsevišķi viesi ieradušies arī kemperos. Interesanti, ka aizvien vairāk ierodas ārzemju viesi – no Lietuvas, Krievijas, Šveices, Beļģijas, Slovākijas un citām valstīm,'' stāsta aktīvās atpūtas un veikborda parka ''BB wakepark'' vadītāja Santa Vēvere.

Turklāt šovasar aktīvās atpūtas un veikborda parks ''BB wakepark'' atzīmē gada jubileju, un šajā laikā kabeļa veikbordu apguvuši daudzi jauni entuziasti, kā arī te regulāri ierodas viesi – profesionāļi, sniedzot galvu reibinošus paraugdemonstrējumus. ''BB wakepark'' 2. augustā organizēs arī kabeļa veikborda sacensības, aicinot ikvienam izbaudīt savus spēkus šajā salīdzinoši ekstrēmajā sporta veidā.

Kabeļa veikbords ir plašs veikborda novirziens, kurā ar veikborda dēli, slīdot pa ūdens virsmu, par vilcējspēku izmanto kabeļtrosi. Gūt pirmās iemaņas kabeļa veikbordā ir salīdzinoši viegli, iesācējiem atpūtas un veikborda parka ''BB WakePark'' pieejama instruktores, 2014. gada Latvijas čempiones kabeļa veikbordā Santas Vēveres padomi un praktiska palīdzība.

Aktīvās atpūtas un veikborda parka ''BB WakePark'' darba laiks ir katru dienu no pulksten 9.00 līdz 22.00, bet piektdienās, sestdienās, svētdienās no pulksten 10.00 līdz 24.00 un vēlāk. Kabeļa veikborda trases noma stundā izmaksā  30.00 EUR (maksimāli par šo summu, savstarpēji mainoties, var sportot pieci cilvēki). Inventāra noma (veikborda dēlis, hidra, aizsargķivere) – 7.00 EUR stundā. Laivu noma 7.00 EUR stundā. Kontaktinformācija, lai rezervētu laiku, +371  26146183. Pieejama arī aktīvās atpūtas un veikborda parka ''BB WakePark'' mājas lapa internetā www.bbwake.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
27 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45777798sec.