«Ideju bodē» notiks mākslas tirgus, vīna degustācija un izsole

Sestdien Ideju bodes omulīgajās telpās no pulksten 11:00 līdz 17:00 notiks tradicionālais mākslas tirgus, savukārt pulksten 17:00 ikviens tiek aicināts uz Durbē gatavotu mājas vīnu degustāciju, bet pulksten 18:00 sāksies Dzintara lapsas fonda organizētā mākslas darbu izsole ''Ziemassvētki sākas tagad''.

Kā jau iepriekš minēts, radošā telpa Ideju bode turpmāk katru sestdienu no pulksten 11:00 līdz 17:00 sniedz iespēju iepazīties ar liepājnieku un kurzemnieku darinātām dizaina precēm, mākslas darbiem un apģērbiem. Ideju bodē ir plašs jaunu darinājumu klāsts, kas priecē un pārsteidz ar savu izdomu un krāsainību. Tie ir sapņu ķērāji, mīkstās rotaļlietas, adījumi ar latviešu rakstu zīmēm, austi paklāji un citi. Ideju bodē iespējams iepazīties ar jaunākajiem kultūras izdevumiem – laikrakstiem un žurnāliem.

Rosinot pārmērīgi nelietot alkoholiskos dzērienus, pulksten 17:00 aicinām ikvienu interesentu iepazīt Durbes veltes produkciju – dažādām garšu buķetēm bagāto mājas vīnu.  Durbē uzņēmumā ''EVI&JO'' tiek darināti aromātiski mājas vīni visdažādākajām gaumēm. Lielākā daļa augļu un ogu tiek audzētas Durbes novadā- ražotājiem piederošajā zemnieku saimniecībā ''Avenes'' un citās Durbes novada saimniecībās vai piemājas dārzos. Izejvielas tiek ražotas ar tradicionālās lauksaimniecības metodēm un tas nozīmē, ka dārzeņu vagas tiek ravētas un augļi un ogas netiek migloti ar dažādiem ķīmiskiem augu aizsardzības līdzekļiem.

Pulksten 18:00 nodibinājums ''Dzintara lapsas fonds'' sadarbībā ar Latvijas māksliniekiem, dizaineriem un citiem radošajiem prātiem organizē labdarības akciju ''Ziemassvētki sākas tagad''. Labdarības akcijas mērķis ir iegūt finansiālus līdzekļus fonda mājvietas iekārtošanai. Fonds ir iecerējis izveidot publiskas darbnīcas bērniem un viņu vecākiem. Plānots izveidot andelnīcu, tējnīcu un nelielu hosteli Jaunliepājas sirdī – Annas tirgus laukumā, tāpēc fondam ir nepieciešami līdzekļi, lai sākumā varētu realizēt ideju par publiskām darbnīcām un nākotnē arī visu pārējo.

Fondu šajā akcijā atbalsta tādi Latvijas mākslinieki, dizaineri un to zīmoli, kā Baiba Linga Bērziņa (Latvianlights), Marta Ģibiete (Ledene), Anna Markēviča (Albumeria), Mārtiņš Sīlis,Viktorija Fomenko (VIKAFO), Egons Peršēvics, Gita Ruģēna, Emīlija Lielā (EM.), Roberts Mežainis, Ilze Vainovska (Noķerts Liepājā), Ilze Karlsone, Ivonna Kalita, Līga Ķempe, Evita Goze, Andrejs Kalnačs, Ilze Ķībure, Rūta Briede, ansamblis Manta un daudzi citi Latvijas radošie cilvēki. Izsoli atbalsta arī Vīdnera konditoreja, kas būs sarūpējusi gardu kūku un kādu pārsteigumu ikvienam, kas ieradīsies uz izsoli.

Uz izsoli aicināti gan pašu mākslas darbu autori, gan tie, kas vēlas savā īpašumā iegūt skaistus mākslas darbus un dizaina preces, tādējādi atbalstot mājvietas iekārtošanu Dzintara lapsas fonda organizētajam aktivitātēm  bērniem un ģimenēm.

Pasākumu norises vieta: Teodora Breikša iela 41/41a Liepāja.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 05.06.2024 1.jūnijā Koknesē norisināsies svētki Aizkraukles novada TIC
Aizkraukles novada svētki ar devīzi “Radu un daru savam novadam” 1. jūnijā Koknesē norisināsies visas dienas garumā - aicinām izbaudīt svētkus | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.05.2024 - 31.05.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.05.2024 - 01.06.2024 SVĒTKI VISAI ĢIMENEI "No viena zieda zara" Tukuma TIC
“No viena zieda zara" ir radošs meistarklašu pasākums visai ģimenei, kurā visas dienas garumā būs neskaitāmas aktivitātes Jaunpils pusē. | Skatīt vairāk
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.23417807sec.