Liepāja piedāvā atpūsties romantiski

Romantiskāko nedēļas nogali vēlies pavadīt neaizmirstami, bet vēl nezini kā? Tad noteikti jādodas uz pilsētu vēju un dzintara krastā - Liepāju, kuru apdziedājuši daudzi slaveni romantiķi – dzejnieki un mūziķi.

Uzkāp Svētās Trīsvienības katedrāles tornī, un nones mīļotajai pie kājām visu Liepāju, jo tieši tur paveras elpu aizraujoša pilsētas panorāma. Pēc augstā kāpiena manāms nogurums? Tad jāpalutina sevi un mīļoto ar SPA apmeklējumu, relaksējoties kādā no Liepājas Olimpiskā centra Baseins & SPA pirtīm un baseiniem.

Pēc tam jādodas uz Liepājas sirdi – Rožu laukumu, kas jau izsenis ir liepājnieku randiņu vieta. Rāma pastaiga pa Promenādi, kurā, lai gan laimīgie laiku neskaita, Dzintara pulkstenis tomēr simboliski skaita Liepājā labi pavadīto laiku.

Ja abi esat aktīvās atpūtas piekritēji, dodieties uz publisko slidotavu Liepājas Olimpiskā centra Ledus hallē, lai roku rokā izmēģinātu savas prasmes slidošanā.

Nospēlē Viņai mīlas serenādi uz Latvijas lielākās ģitāras Mūziķu slavas alejā, lai jau pēcpusdienā aicinātu kur gan citur, ja ne uz Liepājas pludmali vērot romantisku saulrietu, šūpojoties vējainās šūpolēs un klausoties jūras dziesmā, kura, šķiet, jūs pavada jau kopš brīža, kad devāties pa Kūrmājas prospektu, lai satiktu Liepājas himnas tēlus – Vārnu, Dzintara latviešus, Telefonistu, Laivinieku un Cilvēku mežu. Kad mazliet satumsis, pie skaisti izgaismotā Spoku koka iespējams dungot līdzi labākajām ''Līvu'' dziesmām. Parādoties pirmajām zvaigznēm debesīs, kuras spoži atmirdz mīļotās acīs, saki, ka jāsteidzas, jo vakara programma Liepājā ir plaši jo plaša.

Valentīndienā Liepāja piedāvā romantiskus pasākumus ikviena vecuma mīlētājam un katrs atradīs sev vispiemērotāko!

14.februārī visas dienas garumā pie Tirdzniecības kanāla Liepājā pirmo reizi svinēs Stinšu svētkus. Savas makšķernieka prasmes būs iespējams apliecināt sacensībās jau no plkst 10.00. Savukārt no plkst. 11.00 ikvienam būs iespēja baudīt gardus zivju ēdienus, darbosies bezmaksas slidotava. Bērniem būs iespēja piedalīties aktivitātēs un konkursos, suņu mīļotāji varēs fotogrāfēties un pavizināties haskija kamanās. Plkst. 13.00 norisināsies zivju burgera ēšanas sacensībās. Visas dienas garumā varēs vērot zivju kūpināšanas procesu un pēc tam iegādāties svaigi kūpinātas zivis. Plkst 12.00 muzikāli iepriecinās Toms Bokums, savukārt dienas noslēgumā plkst. 17.00 muzicēs grupas ''Stendera ielas zēnii''.

Liepājas Olimpiskajā centrā plkst. 19.00 Valentīndienas koncerts ar grupām ''Apvedceļš'' un ''Baltie lāči'', kurā koncertprogrammas ''No sirds sirdij'' ietvaros pavisam noteikti skanēs visiem pazīstamā liriskā dziesma ''Zemenes'', kā arī daudzas citas romantiķu iecienītas dziesmas.

Vakariņas un otras pusītes sirds siltums jābauda kādā no Liepājas restorāniem, kuri īpaši šim datumam parūpēsies gan par īpašiem ēdieniem, gan muzikālo atmosfēru. Romantiskas vakariņas sveču gaismā varēsiet baudīt restorānā ''Oskars'', jauku vakara ballīti sola restorāns ''Pastnieka māja''. Savukārt restorāns ''Barons Bumbier`s'' aicina doties Valentīndienas garšas ceļojumā ar vēl nebijušiem un izsmalcinātiem ēdieniem īpašā mūzikas repertuāra pavadījumā. Muzikāls vakars notiks arī restorānā ''Libava''.

Nav aizmirsts arī par tiem, kuri vēl tikai otrās pusītes meklējumos! Kokteiļbārs ''Red Sun Buffet'' kopā ar otrapuse.lv plkst. 22.00 rīko iepazīšanās ballīti. Ātrie randiņi, iepazīšanās spēles un romantiskas dejas… varbūt tieši Liepājā ir tava sapņu meitene ar vēju matos vai puisis, kurš kā īsts liepājnieks apveltīts ar rokzvaigznes harizmu?

Valentīndiena Liepājā turpināsies arī 15.februārī, kad Visvalža Vecvagaru dzejas lasījumi un romantiskākās Imanta Kalniņa dziesmas skanēs mūzikas un dzejas kolāžā ''Es kā trauslas sievietes kaprīze''.

Ja uzrunā kas roķīgāks, tad 15.februārī notiekošais koncerts ''Mīlas rokbalādes'' ar latviešu roka romantisko klasiku būs domāts tieši jums!

Plānojot gada romantiskāko nedēļas nogali, iedvesmu par citiem Liepājā apskatāmiem objektiem un pastaigu vietām var smelties Liepājas reģiona tūrisma informācijas mājaslapā www.liepaja.travel, kā arī ar Liepājā notiekošajiem pasākumiem var iepazīties Liepājas kalendārā kalendars.liepaja.lv!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 18.05.2024 Kalnābraukšanas sacensības Ērgļos Madonas TIC
"Auto Traks" - trakākais vasaras pasākums gan pašiem braucējiem, gan skatītājiem. Notikums ar ilgstošu vēsturi un tradīcijām - 18. maijā Madonas | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 19.05.2024 27. Gaujas plostnieku svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
17. un 18.maijā aicinām uz Gaujas plostnieku svētkiem, kas šogad norisināsies 27. reizi ar skaistu nosaukumu “Šūpo, Gauja, pāri krācēm | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.21004105sec.