Notiek Siguldas pusmaratons

Siguldas Svētku laukumā šodien jau otro gadu notiks Siguldas pusmaratons.

Līdzīgi kā 2011. gadā, notiks pusmaratons (21.097km), tautas skrējiens (5.27km) un bērnu skrējieni trīs vecuma grupās. Pēc dalībnieku aicinājuma kā jaunums šajā gadā tiks rīkota tautas skrējiena 10.54 km distance (skrienot divus 5.27km apļus), tādējādi piedāvājot iespēju skriet tiem, kam pusmaratons ir par daudz, bet 5.27 km par maz.

Skrējiena laikā dalībnieki tiks nodrošināti ar dzeramo ūdeni trasē, elektroniskās laika uzskaites čipu, dalības numuru un ēdināšanu. Tāpat rīkotāji rūpēsies par drošību trasē, labierīcībām, medicīnisko palīdzību, atbalstītāju veicināšanas balvām un dažādiem patīkamiem pārsteigumiem pasākuma norises dienā.

Siguldas pusmaratons notiks jau otro reizi. Pagājušajā gadā Siguldas Pusmaratonā piedalījās 1072 dalībnieku, no tiem pusmaratonā 460 skrējēji, tautas skrējienā 343 skrējēji, bērnu skrējienos piedalījās 203 jaunais censonis, bet nūjošanas disciplīnā 66 dalībnieki. Labāko rezultātu vīriešu konkurencē pusmaratonā sasniedza Jānis Višķeris no SK "Metrons" (1:07:53), bet labākā starp sievietēm pusmaratonā bija lietuviete Gyte Norgiliene no Klaipēdas (1:19:08). Visiem dalībniekiem - gan pusmaratona, gan tautas skrējienā tika dāvinātas īpašas, tikai šim pasākumam gatavotas medaļas.

Siguldas pusmaratons ir sestais "Skrien Latvija" posms, kas norisināsies dažādās Latvijas pilsētās. Visu posmu pusmaratonu un tautas skrējienu (~5km) dalībnieku rezultāti tiek summēti un gada beigās notiks laureātu apbalvošana.

Pirmais "Skrien Latvija" posms notika Rīgā, Biķernieku trasē 29. aprīlī, otrais posms - Ventspilī 16. jūnijā, trešais posms – Liepājā 15. jūlijā, ceturtais posms - Kuldīgā 4. augustā, piektais posms notika Valmierā 16. septembrī un sestais posms notiek - Siguldā 13. oktobrī.

Vairāk informācijas www.sigulda.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Sestdien Sama modināšanas svētki Aizkraukles novada TIC
Apmeklētājus īpaši piesaistīs viduslaiku un Kokneses biedrību organizētās aktivitātes, gadatirgus, koncerti un darbnīcas kurās darboties būs | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6903789sec.