Spānijas vīna ceļi ir relaksācijas un radošo aktivitāšu pasaule

Spānijā ir neskaitāmi daudz vīna ceļi, kas sniedz ieskatu kultūrvēsturiski nozīmīgos momentos. Visi vīna maršruti piedāvā aktivitātes, lieliskus dabas skatus un tautas svētkus, kas ikvienu ceļojumu padarīs par neaizmirstamu piedzīvojumu. Ja vēlaties atšķirt labu vīnu no slikta, noteikti ir jāapmeklē Bodegas, kur speciālisti iemācīs vīna degustēšanas mākslu. Tāpat vīna tūrēs tiek piedāvātas arī citas aktivitātes un izklaides iespējas, kā, piemēram, pārgājieni, pavāru kursi vai īpašas vīna kūres.

Turpretī Montilla-Moriles vīna ceļš apmeklētājiem piedāvā iespēju piedalīties olīveļļas degustācijās, savukārt Tenerifes vīna ceļš Tacoronte-Acentejo vilina ar kartupeļu degustācijām vai „Bodegas Monje” gastronomiskajām ‘darbnīcām’.

Izzini vīna kultūru

Apmeklējot kādu no neskaitāmajiem vīna muzejiem, sapratīsiet, ka vīns ir neatņemama Spānijas kultūras sastāvdaļa. Katalonijas vīna kultūras muzejs La Baranda, kas atrodas Tacorente pilsētā vai Álava centrs Villa Lucia vienmēr ir gatavi neskaitāmiem pārsteigumiem. Šeit apmeklētāji var redzēt kā tiek izgatavots vīns, iepazīties ar vīna ražošanas ierīcēm vai iegādāties kādu dāvanu.

Sports un veselība

Ja vēlaties pēc vīna baudīšanas darīt, ko labu savam ķermenim, tad Spānija ir īstā vieta. Sportisko aktivitāšu cienītāji var doties pastaigās pa apkārtni un baudīt krāsainos vīna kalnu skatus, sākot ar El Foix kalniem Penedès līdz pat reģionālā parka Sierra de El Carche lieliskajiem skatiem.

Ja tas liekas par maz, tad Navaras (Navarra) vīna ceļi piedāvā plašu aktivitāšu programmu ar pārgājieniem, ekskursijām un velo tūrēm caur vīna kalniem, savukārt Tacoronte-Acentejo vīna ceļa aktivitātēs ietilpst niršana, golfa spēlēšana, kā arī pelde melno smilšu pludmalē. Pēc šādām aktivitātēm par labu nāk īsta relaksācijas kūre, kuru var izbaudīt Rías Baixas vīna ceļā esošajā La toja termālajā centrā vai arī Rioja Alavesa vīna darītavas piedāvāto vīna terapiju.

Spāņu tautas svētki

Īpaši izdevīga iespēja nobaudīt Spānijas vīnus ir kādā no neskaitāmajiem tautas svētkiem, kuri norisinās tradicionāli no jūlija līdz oktobra mēnesim. Apmeklējot šos svētkus, viesi var vērot flamenko izrādes, zirga skrējienus un tradicionālo vīnogu stampāšanu vai doties pajūga braucienā uz Sierra de Montilla.

Tiem, kuri vēlas plašāku izklaides programmu, var doties uz Jumilla vīna ceļa sniegtajiem pasākumiem, kuri jebkurā gadalaikā sniedz oriģinālas aktivitātes kā, piemērām, ziepju vārīšanu, olīvu novākšanu vai podnieku darbus. Naktsmāju piedāvājums ir ļoti plašs, proti, izvēlēties var starp kādu no savrupmājām, 16.gadsimta muižām, kā arī lauku viesnīcām un jūgendstila mājām ar baseinu un saunu.

Vairāk informācijas: www.spain.info

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē Estravel Latvia
AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. // | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 25.05.2024 WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒! Latvia Tours
🔥 ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS individuālam ceļojumam 𝐧𝐨 𝟐𝟏/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒, ar 7 nakšu atpūtu All Inclusive kūrortā CLUB MED KANI. | Skatīt vairāk
no 2331 EUR
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Zemgales Tūrisma asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71693397sec.