Zaķskābeņu zupu iesaka restorānu Kaļķu vārti un Kannas šefpavārs Ēriks Dreibants

Pavasarī no dabas jāņem labākais un veselīgākais un tieši skābeņu laiks ir īstais laiks, kad palutināt organismu ar kādu svaigu un veselīgu maltīti. Restorānu Kaļķu vārti un Kannas šefpavārs Ēriks Dreibants tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv lasītājiem iesaka ļoti vienkārši un ātri pagatavojamu, bet veselīgu un gardu maltīti, kam nepieciešamas zaķskābenes - veselīgs augs, kas Latvijā aug gandrīz visur mežos.

Jogurta zupa ar zaķskābenēm

Sastāvdaļas: kārtīga sauja zaķskābeņu, 100 g lakto jogurta, 100 g kefīra, 2 redīsi, trešdaļa garā gurķa vai viens parastais gurķis, rapšu eļļa, sāls.

Lakto jogurtu un kefīru sajauc kopā, piegriež klāt gurķus un redīsus, pievieno pusi tējkarotes rapšu eļļas un šķipsniņu sāls. Uzber zaķskābenes un bauda vislabāko, ko sniedz Latvijas pavasaris!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras Saulgriežu svinības TUKUMĀ Tukuma TIC
Ar dziesmām ieskandēsies pirmā vasaras nakts 20.jūnijā pulksten 21:00 Durbes estrādē. Ugunskurā degs trejdeviņas pagalītes. | Skatīt vairāk
Latvija
Ieturi maltīti kādā no terasēm Bauskā! Bauskas TIC
Jūsu ērtībai esam apkopojuši šajā vasaras sezonā aktuālās terases Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.05.2024 - 03.06.2024 Karostas festivāls Liepājas reģiona TIB
No 1. līdz 9. jūnijam norisināsies Karostas festivāls. Festivāla tēma šogad – Otra iespēja. | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kaļķu vārti
,


Liepupes muiža
,


Hercogs Mārupe
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60768914sec.