Dārgie britu restorāni atļauj ņemt līdzi savus dzērienus

Lielbritānijā daži no restorāniem, kuri ir saņēmuši pat prestižo Michelin zvaigzni, ir atļavuši saviem klientiem ņemt līdzi savu alkoholu – bezmaksas vai arī par nelielu samaksu. Tādā veidā restorāni atbalsta savus klientus ekonomiskās krīzes laikā.

Šādu cēlsirdīgu žestu piedāvā tādi Londonas restorāniem kā Tom Aikens un Ledbury, kuri ir attiecīgi saņēmuši vienu un divas Michelin zvaigznes.

Līdzīgu tendenci ir pārņēmuši arī citu Lielbritānijas pilsētu restorāni. Arī tādi restorāni kā Aubergine, Arbutus, Club Gascon un Boisdale piedāvā saviem klientiem BYO akciju - Bring your own bottle (atnes savu pudeli), kur vidēji vienas personas izmaksas restorānā sasniedz 50 britu mārciņas (60 eiro), neskaitot dzērienus.

Patlaban jau apmēram 50 Londonas restorāni apkalpo BYO Wine Club programmas dalībniekus, kuriem ir atļauts nest līdzi savu vīnu, ja viņi ir samaksājuši gada nodevu 99 britu mārciņu apmērā (120 eiro). Pie tam tiek rekomendēts atturēties no lēta vīna līdzņemšanas, jo piemēram, vīna pudele, kura maksā mazāk par 12 britu mārciņām (14,5 eiro) var būt par atteikumu apmeklēt restorānu. BYO Wine Club programmas dalībniekiem ir jāievēro arī citi noteikumi, piemēram, nenest līdzi dzērienu, ja tas atrodas restorāna vīna kartē, kā arī ir jāļauj someljē nodegustēt līdzatnesto vīnu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Liepupes muiža
,


Kurshi Hotel semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53540301sec.