Konventa sētā notiek otrie Kokteiļu svētki

2011.gada 5. un 6. augustā Konventa sētā notiks otrie Kokteiļu svētki – vērienīgs, dzērienu ziņā daudzveidīgs, jaunām kokteiļu receptēm un idejām bagāts "Kokteiļu festivāls". Tā laikā tiks prezentēti arī konkursa "Rīgas kokteilis" rezultāti – atklāts, kurš no konkursam pieteiktajiem dzērieniem kļūs par īpašo Rīgas kokteili un kāds būs tā nosaukums. Turpmāk šis kokteilis būs atrodams labāko galvaspilsētas bāru un restorānu dzērienu kartēs!

Konkursa noslēguma svinīgajā ceremonijā, kas 5. augustā plkst. 16.30 notiks pie "Rīgas Melnā balzama" stenda, piedalīsies arī aktrise Ieva Pļavniece, mūziķis Igo Fomins un "Rīgas Tūrisma attīstības biroja" direktors Gastons Neimanis.

Kokteiļu svētku mērķis ir veicināt bezalkoholisko un alkoholisko kokteiļu kultūru Latvijā, lai tos ne tikai varētu baudīt bāros, bet arī pagatavot mājās, viesībās un citos saviesīgos pasākumos, kā arī popularizēt kvalitatīvus alkoholiskos un bezalkoholiskos produktus.

Kokteiļu festivāls ir gan svētki apmeklētāju gaumei, gan arī izaicinājums Rīgas labākajiem bārmeņiem – kā pagatavot gardus kokteiļus ne tikai no visā pasaulē zināmām un tradicionālām sastāvdaļām, bet arī, iespējams, no apmeklētājiem mazāk pazīstamiem, tikai Latvijā iecienītiem dzērieniem.

Nāc un izbaudi jautrus šovus ar Latvijā populāru cilvēku piedalīšanos, satiec Latvijas labākos bārmeņus, kas izpelnījušies neskaitāmas godalgas ne tikai valsts mērogā, bet arī starptautiskos konkursos, atrodi savu vis-vis-mīļāko kokteili un iemācies to pagatavot pats! Visi apmeklētāji piedalīsies labdarībā: solidarizējoties ar citu valstu bārmeņu apvienībām, 50 santīmu no katras iegādātās Kokteiļu festivāla ieejas biļetes tiks ziedoti Japānas Bārmeņu asociācijai!

Pirmie Kokteiļu svētki notika pagājušā gada augustā un izpelnījās vērā ņemamu apmeklētāju atsaucību: pasākumu apmeklēja gan pašmāju publika, gan galvaspilsētas viesi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83955193sec.