Electrolux atklās otro pop – up restorānu uz jumta Milānas Doma laukumā

2011.gada 19. decembrī mājsaimniecības tehnikas ražotājs Electrolux atklās otro Cube pop-up restorānu, kas tiks uzstādīts Milānas Doma laukumā (Piazza del Duomo). Līdz pat nākamā gada aprīlim restorāna apmeklētāji varēs ne tikai ieturēt Itālijas labāko šefpavāru pagatavoto maltīti, bet, pateicoties izvietošanai vienā no laukuma ēkas jumtiem, arī nobaudīt burvīgu skatu uz Eiropas trešo lielāko baznīcu - Milānas Domu. Restorāns tiks izvietots uz īpašās platformas uz laukuma ēkas jumta, paverot unikālu panorāmu. Šī gada aprīlī Cube restorāns tika uzstādīts Briselē, savukārt nākamgad Electrolux plāno to izvietot Londonā un Stokholmā.

Electrolux Cube mobilais restorāns ir caurspīdīgā 140 kvadrātmetru liela konstrukcija, kas ceļo pa Eiropu un piedāvā neaizmirstamas pusdienas un vakariņas ar unikālu panorāmas skatu izcilāko šefpavāru kompānijā. Milānas iedzīvotāji un viesi varēs apmeklēt restorānu, sākot ar 19. decembri un līdz pat 26. aprīlim. Vienlaicīgi tas varēs uzņemt līdz 18 apmeklētājiem. Uz pusdienām vai vakariņām Cube restorānā var pieteikties interneta vietnē www.electrolux./cube. Pusdienas vienai personai izmaksās 200 EUR, savukārt vakariņas – 275 EUR.

No griestiem nolaižoties galdam, tiks servēta maltīte, pēc kuras galds pacelsies, lai viesi varētu turpināt baudīt skatu un dzērienus. Ēdienu gatavošanai Electrolux rotācijas kārtībā piesaistīs labākos Itālijas šefpavārus, piemēram, Michelin-Starred restorānu tīkla šefpavārus Kristiānu un Manuēlu Costardi (Christian & Manuel Costard). Kulinārijas meistari ne tikai priecēs apmeklētājus ar izsmalcinātiem ēdieniem, bet arī dalīsies ar saviem profesionālajiem ēdienu gatavošanas noslēpumiem.

Strādājot pie restorāna koncepta, liela nozīme tika piešķirta energoefektivitātei un atjaunojamo enerģijas avotu izmantošanai – Electrolux Cube restorāna konstrukcija ir sagatavota no 100% pārstrādājamā materiāla un aprīkota ar vēja turbīnu un ūdeņraža ģeneratoru, kas ļauj būtiski samazināt enerģijas patēriņu. Turklāt ēdienu pagatavošanai pavāri izmantos Electrolux videi draudzīgo tehniku, ietaupot līdz pat 40% no elektrības un gāzes patēriņa.

„Ēst gatavošana un ēšana ir tikpat liela bauda, kā pasaules skaistāko skatu vērošana. Arī slavenu šefpavāru gatavošanas māksla ir aizraujošs process, kura laikā klātesošajiem būs iespēja gūt iedvesmu jaunām receptēm un redzēt klātienē, kā darbojas labākās ēdienu gatavošanas ierīces,” stāstaElectrolux Latviadirektors Eduards Reneslācis.

Kā atzīmē Electrolux, Cube restorāns ir viena no pop-up kultūtas izpausmēm, kad paši patērētāji ir tieši iesaisīti inovāciju radīšanā un ieviešanā. Meklējot jaunu pieredzi, cilvēki labprāt piedalās līdzīgajos eksperimentos, lai iegūtu unikālās zināšanas un dotu atgriezinisko saiti par produktu vai pakalpojumu.

Cube restorānu ideja turpina jau 2009. gadāElectroluxaizsākto dizaina un pavārmākslas apvienošanu, kad tika radīts restorāns uz Parīzes modernās mākslas muzejaPalais de Tokyojumta.

Uzziņai:

Electrolux ir pasaules līderis mājsaimniecības ierīču un profesionālo ierīču ražošanā, kura izstrādājumus ik gadu pērk vairāk nekā 40 miljoni pircēju 150 valstīs. Electrolux fokusējas uz inovatīvu produktu ražošanu, īpašu vērību pievēršot pārdomātam dizainam, pamatojoties uz patērētāju prasībām, lai tos novērtētu gan cilvēki savās mājās, gan profesionāļi – darbavietās. Electrolux produktu klāstā ietilpst ledusskapji, trauku mazgāšanas mašīnas, veļas mašīnas, plītis, kondicionieri un mazā sadzīves tehnika, piemēram, putekļu sūcēji, kas tiek pārdoti ar tādām iecienītām preču zīmēm kā Electrolux, AEG, Eureka un Frigidaire. 2010. gadā Electrolux ieņēmumi bija 106 miljardi SEK un uzņēmumā strādāja 52 000 darbinieku. Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet http://newsroom.electrolux.com/lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Turcjas kūrorti - 22.-29.05. Estravel Latvia
Pēdējā brīža cenas atpūtai 4* un 5* kūrortos // Viss iekļauts // Izmantojiet iespēju! | Skatīt vairāk
no 325 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 25.05.2024 “ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 26.05.2024 🇬🇷 Vasaras piedzīvojums Peloponesā! Latvia Tours
Tieši Peloponesas kūrortos iespējams patverties no lielpilsētas kņadas, izbaudīt klusumu un ilgi gaidīto atpūtu. | Skatīt vairāk
no 425.00 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,


Kurshi Hotel semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60852981sec.