International SV: iecienītākais ēdiens – buļļa vaigs

Starptautiskās virtuves restorāns International SV (red. piezīme sharing a vision – daloties ar vīziju) Hospitāļu ielā 1, Rīgā, atrodams vien kopš pavasara. Tieši virtuves dažādība un izteiktais lakonisms gan ēdienkartē, gan izteikumos, atklājot restorāna koncepciju, liek iepazīties tuvāk. Jautājām administratorei Ilona Ivanovai, kas ir tas, kas rada restorāna atmosfēru un liek viesiem atgriezties.

"Kā redzams mūsu mājaslapā, necenšamies ieslīgt garās runās un aprakstos, bet vairāk atdodam enerģiju regulārām pārmaiņām un aktualitātēm ēdienkartē. Tā kā cenšamies veidot jaunu sabiedriskās ēdināšanas kultūru balstoties starptautiskā virtuvē, tad tam līdzi nāk pienākums to pēc iespējas atjaunot un mainīt."

Jau mēnesi International SV restorānā ļoti veiksmīgi darbojas jauna ēdienkarte. Pēc pusotra mēneša to plānots mainīt vēlreiz, papildinot ar jaunu kokteiļu karti un vīnu piedāvājumu. Tā ir sistēma, turklāt pārbaudīta. 

Restorānā ir iespēja baudīt starptautiskus ēdienus, sākot ar Skandināvu un Eiropas virtuvi, un beidzot ar Āziju un Krieviju. Protams, ēdienkartē atradīsiet arī latviešu gardumus – gaileņu krēmzupu, foreli un cūkgaļu. 

Jautājot par pieprasītāko, Ilona stāsta: "Pirms kāda laika atgriezām ēdienkartē sarkanvīnā sautētu buļļa vaigu, ko viesi ļoti iecienījuši. Līdz ar to nebūt nevar teikt, ka latvieši neprastu un negribētu dažādot klasisko Latvijas gaļas ēdienu izvēli. Pievienojām arī Sea Bass – jūras asari, jo restorāna apmeklētāji vienmēr intensīvi ieinteresējušies par zivju ēdieniem."

International SV koncepcija vēsta: "Starptautiska ēdienkarte, mini ēdieni, izvēles brīvība, savdabīgs dizains un apkalpošanas filozofija kopā veido jaunu sabiedriskās ēdināšanas kultūru." Lai, dodoties uz restorānu, nebūtu jālauza galva par virtuvi, kuru šoreiz gribētos pamēģināt, dodaties International SV virzienā un varēsiet nobaudīt vairāku pasaules valstu klasiku vienuviet.

Vairāk informācijas www.internationalsv.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Nikos Travel
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10465503sec.