Ko ziemā baudīt virs Rīgas jumtiem - Skyline bārā

Vienīgais kokteiļu bārs debesīs ar labāko skatu pilsētā atrodas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā, Elizabetes ielā 55. Turpinot rudens noskaņu radošo kokteiļu ieteikumus no Latvijas bāriem un restorāniem, esam nonākuši līdz Skyline vadītājas Marinas Gillfeltes receptēm. Lūk, pāris Skyline ieteikumi karsto kokteiļu sezonai.

Labymba  - 4 cl Brendy,  karsts piens – 250 ml,  riekstu sīrups – 1 cl. Uzkarsē pienu ar sīrupu, bet neuzvāra, tam pievieno brendiju. Dekorē ar putukrējumu un šokolādes gabaliņiem.

Carribian Apple - 4 cl Bacardi Black, ābolu sula 250 ml, medus 20 gr, svaigi spiesta citronu sula 1 cl . Sulas un medu uzkarsē, pievieno rumu un dekorē ar lielos gabalos sagrieztām ābolu šķēlēm.

Starp citu, Skyline bārs arī šogad organizē Jaunā gada sagaidīšanas ballīti. Vairāk informācijas par Skyline bāra dzērienkarti un pasākumiem www.skylinebar.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 18.05.2024 Atklāj muzeju nakti 2024 Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izmanto iespēju apmeklēt muzejus bezmaksas! | Skatīt vairāk
Latvija
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 16.05.2024 Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Kaļķu vārti
,


SIXT Latvija
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52663398sec.