Ar aptaujas palīdzību noskaidroti pasaulē garšīgākie ēdieni

Tiek piedāvāti pasaules garšīgākie ēdieni, kuru dēļ vērts ceļot, lai to tos nogaršotu. Pasaules garšīgākie ēdieni tika noskaidroti Facebook.com aptaujā, kur balsojums joprojām turpinās un katrs var izteikt savu viedokli.

1. Massamana karijs, Taizeme. Visu garšvielu karalis, kas padara ēdiena garšu nedaudz asu, saldenu un ļoti baudāmu. Karija paciņa, kas nopērkama katrā lielveikalā, spēj padarīt ēdienu tik garšīgu, ka tas iespējams līdzinās "Michelin" restorānu piedāvātajiem ēdieniem.

2. Neapoles pica, Itālija. Labākā pica ir un būs vienkāršā Neapoles pica, kas sargā savas līderpozīcijas pasaules picu vidū. Neapoles picas noslēpums ir jūras sāls, augstākā labuma kviešu milti, triju šķirņu tomāti un ar rokām gatavota mīkla, kā arī to īpašu padara cepšana malkas krāsnī. Picai tiek pievienotas šādas sastāvdaļas – tomāti, olīveļļa, sāls, baziliks.

3. Šokolāde, Meksika. Maiji to dzēra, Lasse Hallstroms veidoja filmu par to, bet vairums cilvēku jūtas vainīgi, apēdot to par daudz. Ar savām spējām pārsteigt gandrīz katra cilvēka garšas kārpiņas, pelnīti ierindota topa augšgalā.

Nākamie pasaules gardākie ēdieni– suši Japānā, Pekinas pīle Ķīnā, hamburgers Vācijā, saldējums ASV, kebabs Irānā, kruasāns Francijā, lazanja Itālijā un citi ēdieni.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 17.05.2024 AAE - Dubaija! Latvia Tours
Saules un jūras baudītājiem piemērotākais laiks ir pavasaris un rudens, jo tieši tad var iegūt lielisku iedegumu, bet vakaros atvēsināties kādā | Skatīt vairāk
no 736.00 EUR
Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds Valmieras novada Tūrisma pārvalde
24. maijā plkst. 20.00 aicinām uz skaistu un sirsnīgu koncertu Mujānu biedrības namā, kurā muzicēs Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds! | Skatīt vairāk
20 EUR
Rūjienas saldējuma svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.maijā Rūjienā norisināsies, iespējams, gardākie svētki šajā pusē - Rūjienas saldējuma svētki! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 17.05.2024 Pavasara ziedi Pakrojā! Nikos Travel
Pavasaris pašā plaukumā. Laiks doties ekskursijā uz Pakroju, kur krāšņi jo krāšņi zied narcises un tulpes... Pa ceļam ZS Līcīši un Šauļi | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Uzņēmumi


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Grand Hotel Kempinski Riga
,


Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.98700309sec.