Rudenī sildi sevi un sirdi Latvijas mājīgajos restorānos

Te vienu dienu saule dāsni silda, otru - lietus gāž kā ar spaiņiem, kad vienīgais, ko vēlies - būt siltās un mājīgās telpās. Viena no iespējām, kur doties sasildīties vai pavadīt garos rudens vakarus, ir restorāni, kas palutinās pat visprasīgākos gardēžus un sasildīs nosalušos viesus. Travelnews.lv piedāvā ieskatu sadarbības partneru restorānu īpašajos un visādi citādi interesantos piedāvājumos.

Restorāns Džems

Piektdienās pulksten 20.00 dzīvās mūzikas vakari.

Restorāns Ciro's Pomodoro

Dzīvā mūzika katru vakaru.

Restorāns Burkāns

Vīna vakari - piedāvā patīkami pavadīt vakarus, izzinot, apgūstot un baudot vīnziņa Kaspara Reitupa stāstījumu par vīniem. Draugu kompānijā vai kolektīva saliedēšanās pasākumā vīna vakari ir ideāls veids, kā patīkami pavadīt vakaru. Pie vīna raisās sarunas, dzimst daudz jaunu ideju! Gan klasiskie vīnu stili gan Jaunās pasaules pērles priecēs Jūs. Vīns ir zinātne, ko var apgūt baudot!

Vīna studija

Vīna vakars draugiem - vakara cenā ir iekļauts: vīnzinis (1,5 stunda), sešu vīnu degustācija, sieru izlase, vīna smaržu tests un materiāls par degustācijas vīniem.

Hotel Jūrmala Spa, restorāns Jūrmala

21. septembris - kabarē "Promenādes stāsts". Kabarē Jūrmalā "Promenādes stāsts" ir vīrieša stāsts par piedzīvoto, ietverts dejā un mūzikā. Stāsts par vīrieti, kurš ir jutis gan laimes saldo pieskārienu, gan sāpju pūstos vējus. Par vīrieti, kurš ir ierauts dejas trakulīgajā mistērijā, kas ir kā viņa paša dzīves spogulis. Deja ir kustība, bet kustība ir pati dzīve. Šis ir stāsts par to, kas dzīvē ir svarīgs un par galveno, ko nedrīkstam pazaudēt. Dzīvās mūzikas un vīrišķīga vokāla pavadībā, puišu un meiteņu ugunīgo kustību ieskauti, Jūs varēsiet izjust un izbaudīt kabarē īsto burvību. Brīnumaino burvību, ko sniedz vienīgi deja, kad gaisotne ir jutekliskuma un emociju elektrizēta, kairinot iztēli un radot ilūziju par visslēptāko vēlmju piepildījumu!

Lido Atpūtas centrs

Alus Pagrabs

19. septembris - dzīvā mūzika, grupa "Garden street band"

20. septembris - dzīvā mūzika, grupa "Deficīts"

21. septembris - dzīvā mūzika, grupa "Mūzikas kolekcija"

Restorāns

19. septembris - taustiņinstrumentālists Anatolijs Terentjevs

20. septembris - dzīvā mūzika, grupa "Cafe del Mar"

21. septembris - dzīvā mūzika, grupa "Cafe del Mar"

22. septembris - dzīvā mūzika, Žoržs Siksna un pavadošā grupa

Lido Krievu Sēta

22. septembris - dzīvā mūzika, Jānis Bārtulis

Restorāns BIBLIOTĒKA No 1

Vēlās brokastis jeb brunch - Izbaudi "BIBLIOTĒKA No 1 Restorāns" nesteidzīgu brīvdienas rītu kopā ar savu ģimeni vai draugiem, baudot šefpavāra Māra Jansona un viņa komandas  sarūpētās brokastis. Katru svētdienu vēlās brokastis no pulksten 11:00 līdz 16:00.

Baltic Beach Hotel, restorāns il Sole

Svētdienas brunch jūras krastā - katru svētdienu pulksten 12:00 - 15:00 ikviens tiek aicināts uz Jūrmalas gardāko brunch. Plašajā sortimentā piedāvā visgardākos itāļu ēdienus – jūras veltes, sierus, salātus, pastas, desertus – un svaigus augļu kokteiļus. Dzirkstošam noskaņojumam katram viesim tiks pasniegta arī glāze Prosecco.

Radisson Blu Hotel Latvija, restorāns Esplanāde

Pusdienu un vakariņu bufetes - vieta, kur gaišās un omulīgās telpās baudīt pusdienu un vakariņu bufetes ar skatu uz gleznaino Esplanādes parku. Vakaros starptautisko à la carte ēdienkarti papildina gardi, no vietējiem sezonas produktiem gatavoti ēdieni.

Islande Hotel

Boulings - brīnišķīga iespēja iepriecināt savu ģimeni, draugus un kolēģus ar boulinga turnīru! Boulinga zāle ar sešiem celiņiem, 2 biljarda galdiem, karaoki, spēļu automātiem. Savukārt, pēc boulinga baudi viesnīcas restorānu vai bāra gardumus.

Promenade Hotel, restorāns Piano

Katru piektdienas un sestdienas vakaru restorānā ir iespēja baudīt vakariņas čella un ģitāras skaņu pavadījumā.

Restorāns Degustare

20. - 21. septembris - Starptautiskā Miera Diena. Sveču vakars, skaista mūzika un septiņu baltu ēdienu ēdienkarte. Tas būs īsts baudījums romantiskiem cilvēkiem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.05.2024 - 22.05.2024 Ugunīgais flamenko Liepājā Liepājas reģiona TIB
12. jūlijā Liepājas Simfoniskā orķestra koncertā izdejos ugunīgu flamenko. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.05.2024 - 27.05.2024 Mazsalaca Youth band un draugu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26. maijā plkst. 16.00 Mazsalacas Kultūras centrā aicinām uz orķestra Mazsalaca Youth band un draugu koncertu! Solisti: Paula Saija, Matīss Žilinskis un | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51648998sec.