Lido: Valentīndienā palīdzēs iemīlēties mīlestības cepumi ar afrodiziaku

Valentīndienā par godu visiem mīlētājiem un tiem, kuri savu mīlestību vēl tikai meklē, LIDO Atpūtas centrā būs iespēja apgleznot mīlestības cepumu ar populārāko dabisko afrodiziaku - šokolādi.

"Leģenda par afrodiziaku – šokolādi Eiropā nonāca, kad ceļotājs Kristofers Kolumbs atgriezās no Amerikas un aristokrātiskā sabiedrība iepazina šo saldumu. Mūsdienās šokolādi iecienījuši visi, taču ne visi zina, ka tās sastāvā ir dabiski afrodiziaki jeb vielas, kas stimulē iemīlēšanos. Lai sveiktu visus mīlētājus Valentīndienā, aicinām piedalīties bezmaksas mīlestības cepumu apgleznošanas darbnīcā, lai sagādātu patīkamu pārsteigumu savai otrajai pusītei vai simpātijai," stāsta AS LIDO Mārketinga daļas vadītāja Agnese Mārtiņkrista.

Valentīndienā, 14. februārī LIDO Atpūtas centrā Krasta ielas Alus pagrabā no pulksten 18.00 līdz pulksten 22.00 bez maksas ikvienam būs iespēja apgleznot sirds formas cepumus, izmantojot šokolādes glazūru, lai dāvinātu tos savai simpātijai vai otrai pusītei.

Tāpat notiks izklaidējoši pasākumi - būs iespēja satikt Valentīndienas Amoru un viņa valdzinošo pavadoni Sirsniņmeiteni, grupas "Rīdzinieks" puiši uzstāsies ar deju šovu, kā arī par romantisku noskaņu rūpēsies profesionālu mūziķu grupa "Vilnis Dumpis un draugi".

Gaidot Valentīndienu, 13. februārī LIDO Atpūtas centrā Krasta ielas slidotavā plkst. 18.00 ar Valentīndienas programmu uz slidotavas skatuves uzstāsies dziedātājs Nikolajs Puzikovs. Vakara gaitā DJ Vilciņš rūpēsies par jaukas noskaņas radīšanu. Suvenīru namiņā visas dienas garumā no pulksten 12.00 līdz pulksten 21.00 būs iespēja pašu rokām izgatavot rotu draudzības stiprināšanai.

Uzņēmums LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla izveidē un apkalpošanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju pārskatāmai ēdienu gatavošanai, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu. AS LIDO struktūrā ietilpst Rīgā strādājoši deviņi bistro (LIDO Alus sēta, LIDO Dzirnavas, LIDO Vērmanītis, LIDO Ģertrūde, LIDO Krievu sēta, LIDO Spice, LIDO Lidosta, LIDO Domina un LIDO Atpūtas centrs Krasta ielā un tā restorāns), LIDO bistro Tallinā, gaļas un kulinārijas ražošanas bāze, alus darītava, konditoreja un veikals Rīgā. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 850 darbiniekus. Plašāk: www.lido.lv.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 12.05.2024 Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63719416sec.