Kā pagatavot «Pankūku čipsus», iesaka restorāna KEY to RIGA šefpavāre

Tuvojoties izlaidumu laikam, Vecrīgas populārā restorāna Rīgas atslēga jeb KEY to RIGA šefpavāre Gunita Rolova ir sagatavojusi pankūku čipsu recepti. Čipsi būs lieliska uzkoda gan mazajiem, gan lielajiem svētku viesiem.

Pankūku čipsi ar ogu mērci un putukrējumu

Sastāvdaļas:

1 ola

50 g eļļas

Sāls, cukurs

Svaiga piparmētra

150 ml piena

90 g  miltu

Eļļa cepšanai

Zemeņu ievārījums vai svaigas ogas

Pagatavošana:

Olas sakuļ, pievieno sāli, cukuru, pienu, miltus, izviedojot viendabīgu masu plānajām pankūkām. Uzkarsē pannu un nelielā eļļas daudzumā cep plānās pankūkas. Izceptās pankūkas satin pa vienai rullīšos, sagriež 1 cm lielos ripiņās. Katliņā uzkarsē eļļu un tajā liek pankūku rullīšus, cep zeltaini brūnus. Pasniedz ar zemeņu ievārījumu, svaigām ogām un saldējumu vai putukrējumu!

Labu apetīti!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Māmiņu dienas šokolādes meistarklase Tukuma TIC
Par godu Māmiņdienai Šokolādes muzejs Pūrē piedāvā ekskursiju ar meistarklasi - 12.maijā pulksten 12:00 | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Viesistaba
,


Bellevue Park Hotel Riga
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04985905sec.