Spridzināšanas draudi apgrūtina Stanstedas lidostas darbību

Stanstedas lidostā likumsargiem 19. oktobrī bija darba pilnas rokas – atkal spridzināšanas draudi, un tas jau bija otrais incidents nedēļas laikā.

Šoreiz “cietušais” bija britu lidsabiedrības “easyJet” laineris, kuram bija jādodas ceļā uz Amsterdamu. Reiss U27920 19. oktobrī 18.55 ielidoja no Amsterdamas Stanstedas lidostā. Plkst. 19.31 lidmašīna pameta lidostas vārtus, taču, tā vietā, lai paceltos gaisā un dotos atpakaļ uz Amsterdamu, tā tika pārvirzīta uz lidostas ziemeļrietumu daļu, lai tajā varētu iekāpt likumsargi, kuru uzdevums bija pārbaudīt, vai tajā nav ievietots spridzeklis.

Lidmašīna stundām ilgi stāvēja uz zemes, gaidot, līdz to pārmeklē likumsargi, bet pasažieri pacietīgi gaidīja lidmašīnā.

Lidmašīnā spridzeklis netika atrasts, bet likumsargi uz aizdomu pamata par viltus trauksmi aizturējuši divus vīriešus un vienu sievieti.

Šī incidenta rezultātā vairāki reisi kavējās vai tika atcelti. Tā, piemēram, “Ryanair” atcēla lidojumus uz Pizu, Korku un Poznaņu, vet daudzi reisi tika aizkavēti uz laiku līdz pat sešām stundām. Kavējās arī ielidojošie reisi. “Ryanair” reiss no Žironas uz Stanstedu šī incidenta dēļ kavējās gandrīz sešas stundas, līdz tika saņemta atļauja doties uz Apvienoto Karalisti. Bet “Jet2” reiss, kuram vajadzēja ierasties Stanstedā no Larnakas, tika pārvirzīts uz Birmingemu, bet “Ryanair” reisi no Tulūzas, Poznaņas un Pizas tika pārvirzīti uz Londonas Lutonas lidostu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61552405sec.