«British Airways» ienākšana Rīgā sniegs jaunas iespējas tūrisma nozarei

Šīs ziemas lidojumu sezonā lidostā “Rīga” darbu sāks Lielbritānijas aviokompānija “British Airways”, kas trīs reizes nedēļā lidos maršrutā Rīga–Londonas Hītrovas lidosta. Lielbritānijas nacionālās aviokompānijas ienākšana Rīgas lidostā sniegs jaunas iespējas gan pasažieriem, gan tūrisma nozarei kopumā.

Lidojumus starp Latvijas un Lielbritānijas galvaspilsētām aviokompānija uzsāks 2023. gada 29. oktobrī. Lidojumi notiks otrdienās, ceturtdienās un svētdienās un tiks izpildīti ar A320 un A321 lidmašīnām. Biļešu cenas ir abos virzienos ir sākot no 85 EUR vai 1 EUR + 23 500 Avios vai British Airways lojalitātes kluba valūtas. Biļetes uz šiem lidojumiem jau ir pārdošanā: https://www.britishairways.com/travel/home/public/en_lv/.

“Esam patiesi gandarīti, ka pēc daudzu gadu sarunām “British Airways” atkal atgriežas Rīgā. Lidojumi no Rīgas uz Hītrovas lidostu ir ļoti gaidīti, un paredzams, ka pēc tiem būs liels pieprasījums. Tie dos lidostas “Rīga” pasažieriem jaunas iespējas izmantot “British Airways” plašo maršrutu tīklu tranzītā caur Hītrovas lidostu. Savienojums ar Hītrovas lidostu ir būtisks ne tikai lidostai, bet arī tūrisma nozarei kopumā, un esam gandarīti, ka Rīgas Investīciju un tūrisma aģentūra piedalījās sarunās un veiks investīcijas Rīgas kā galamērķa popularizēšanai Apvienotajā Karalistē,” uzsver lidostas “Rīga valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Paužot gandarījumu par jauno galamērķi, “British Airways” reģionālais komercdirektors Emīls Delibaševs saka: "Turpinot investēt jaunos produktos, pakalpojumos un tehnoloģijās, priecājamies atklāt jauno maršrutu starp Londonu un Rīgu un ar nepacietību sagaidām iespēju oktobrī sveikt pasažierus mūsu gaisa kuģos.”

“British Airways atgriešanās ir lielisks apliecinājums Rīgas kā tūrisma galamērķa konkurētspējai reģionā. Lielbritānija ir viens no svarīgākajiem Rīgas mērķa tirgiem, un tiešie lidojumi no Hītrovas lidostas nodrošina mums iespēju piesaistīt plašāku un maksātspējīgāku britu auditoriju. Tāpat šī būs nozīmīga priekšrocība Rīgai sarunās ar investoriem un lielu korporatīvo pasākumu organizatoriem.  Lidojumi tiks uzsākti jau oktobra beigās, un Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra jau plāno kopīgas mārketinga aktivitātes ar “British Airways” par Rīgu kā ziemas brīvdienu galamērķi,” pauž Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis.

“British Airways” ir Lielbritānijas nacionālais gaisa pārvadātājs, globāla pilna servisa aviokompānija, kas nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 65 valstīm. “British Airways” klientiem ir pieejams viens no pasaulē plašākajiem lidojumu tīkliem gan iekšzemē, gan starptautiski, piedāvājot lidojumus uz un no centrālajām lidostām pasažieriem ērtā laikā. Savā ilgtspējas programmā “BA Better World” aviokompānija ir apņēmusies sasniegt nulles oglekļa emisijas līdz 2050. gadam.

Iepriekš lidsabiedrība izpildīja lidojumus uz Rīgu no 1997. līdz 2007. gadam.

2023. gada ziemas lidojumu sezona sāksies 29. oktobrī līdz ar pāreju uz ziemas laiku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.166641sec.