«airBaltic» pieprasītākie papildpakalpojumi pirmajā pusgadā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka 2023. gada pirmajos sešos mēnešos uzņēmuma populārākie papildpakalpojumi bija reģistrētā bagāža, iepriekšējā sēdvietu rezervācija, kā arī smagā rokas bagāža. Salīdzinājumā ar attiecīgo laika periodu pērn šo pakalpojumu iegādes apjoms pieaudzis attiecīgi par 10%, 24% un 40%.

Vienlaikus palielinājies to pasažieru skaits, kuri pēdējā laikā izvēlējušies ceļot kopā ar saviem mājdzīvniekiem. Salīdzinot ar 2022. gada janvāri-jūniju, airBaltic pārvadāto dzīvnieku skaits ir divkāršojies, šogad pārsniedzot 6 600 dzīvniekus. No tiem 27% bija kaķi un 73% – suņi.

airBaltic ieņēmumu pārvaldības vecākā viceprezidente Eva Plakane: “Mēs novērojam stabilu pieprasījumu pēc dažādiem papildpakalpojumiem, kas paredzēti, lai uzlabotu pasažieru ērtības un kopējo lidošanas pieredzi. Šī gada pirmajā pusgadā kopējie ieņēmumi no papildpakalpojumu pārdošanas pieauguši par 39%, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pirms gada. Tāpat tiek novērtēti arī mūsu sadarbības partneru piedāvātie pakalpojumi.”

“Kopumā gaisa ceļošana vairs nav tikai lidojums, tā ir padziļinātāka saikne ar klientu, piedāvājot pilnvērtīgu ceļošanas pieredzi. Pasažieri vēlas padarīt savu ceļojumu ērtāku un patīkamāku. Tāpēc mēs nepārtraukti sekojam līdzi klientu atsauksmēm, lai uzlabotu esošos produktus un izvērtētu jaunu pakalpojumu ieviešanas iespējas,” piebilda Plakane.

Turklāt arvien lielāku popularitāti gūst arī papildpakalpojums Iepriekšējā sēdvietu rezervācija, kas piedāvā izvēlēties konkrētas sēdvietas gaidāmajiem lidojumiem. Proti, pieprasījums pēc vēlamo sēdvietu iegādes palielinājies par 24%, un vairāk nekā 14% no kopējā pasažieru skaita ir izvēlējušies šo iespēju. Turklāt 15. rinda ir viena no iecienītākajām. Taču tie pasažieri, kuru sēdvietas ir iekļautas biļetes cenā, dod priekšroku 5. rindai, kas atrodas uzreiz aiz biznesa klases, kā arī sēdvietām blakus avārijas izejām, kas sniedz papildu vietu kājām. Jāatzīmē, ka airBaltic mājaslapā ir pieejama jauna dizaina sēdvietu izvēlne, piedāvājot pārskatāmas sēdvietu kategorijas, pievilcīgas cenas un saprotamus skaidrojumus.

Pēdējā laikā ievērojami audzis pieprasījums pēc speciālā aprīkojuma pārvadājumiem (+83%), kas liecina par pasažieru sportisko aktivitāšu atgriešanos pirmspandēmijas līmenī. Ceļotāji lido kopā ar tādiem personīgiem priekšmetiem kā slēpes, golfa somas un pat sērfošanas dēļi.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 04.05.2024 Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 06.05.2024 Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18616509sec.