«airBaltic» nākamvasar piedāvās 11 jaunus maršrutus – 7 no Rīgas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic publiskojusi lidojumu grafiku gaidāmajai 2024. gada vasaras sezonai. Lidsabiedrība plāno no Baltijas valstīm uzsākt lidojumus 11 jaunos maršrutos un savienot Rīgu ar 70 galamērķiem tās maršrutu tīklā. No Rīgas airBaltic piedāvās 7 jaunus galamērķus – uz Alikanti, Tirānu, Sofiju, Ļubļanu, Skopji, Kišiņevu un Prištinu.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “airBaltic joprojām ir vadošā lidsabiedrība reģionā. Nākamā gada vasarā uzsākot lidojumus 11 jaunos maršrutos, mēs stiprināsim savu pozīciju, turpinot uzņēmuma izaugsmi un attīstot savienojamību no Baltijas.”

“Gatavojoties nākamajai sezonai, mēs vienmēr rūpīgi izvērtējam situāciju tirgū un pasažieru pieprasījumu. Šoreiz esam identificējuši attīstības iespējas, nodrošinot savienojamību no Baltijas uz Balkānu reģionu un daļu Centrāleiropas valstu. Esam gandarīti paplašināt airBaltic piedāvājumu nākamajā vasarā ar ērtiem tiešajiem lidojumiem uz šiem reģioniem, kā arī palielināt lidojumu biežumu mūsu jau esošajos maršrutos.”

2024. gada vasaras sezonā airBaltic plāno savu tīklu papildināt ar 11 jauniem maršrutiem – septiņiem no Latvijas, diviem no Igaunijas un diviem no Lietuvas. Tāpat lidsabiedrība plāno palielināt lidojumu biežumu uz tādiem pieprasītiem galamērķiem no Rīgas kā uz Romu, Telavivu, Prāgu un citiem.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

Par airBaltic īsumā:

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.28057504sec.