Ukrainas aviokompānija «SkyUp» atjauno revolucionāro uniformu

Apavus ar papēžiem nomaina sportiski apavi, piegulošus kreklus ar kaklasaiti – polo krekli; Ukrainas aviokompānija ievieš atjauninātu apkalpes uniformas versiju.

Ukrainas aviokompānija SkyUp Airlines, kas 2021. gadā ieviesa jaunu un revolucionāru stjuartu uniformas versiju, nomainot zīmuļa svārkus pret moderniem un ērtiem oranžiem kostīmiem, izveidojusi jaunu vīriešu stjuartu formastērpu un atjauninājusi sieviešu uniformu. Atbalstot aviokompānijas dzimteni, Ukrainu, formastērpus veidojuši ukraiņu dizaineri, un tērpi ražoti Ukrainā, Černihivā. Jaunā vīriešu stjuartu uniforma sastāv no brīva tumši zila uzvalka ar polo kreklu un ērtiem sporta apaviem klasisko kurpju vietā.   

"Šobrīd vairāk nekā jebkad agrāk mums, uzņēmumiem ar Ukrainas DNS, ir svarīgi atbalstīt vienam otru. Tāpēc mūsu jaunā vīriešu formastērpa ir šūta varonīgajā Černihivas pilsētā, rūpnīcā "ТК-Style". SkyUp atjaunoto uniformu sastāvdaļu, jaunos polo kreklus, izgatavo Ukrainas trikotāžas apģērbu zīmols "Rito"”, komentē Marianna Grigoraša, SkyUp Mārketinga direktore. "Neskatoties uz to, ka mūsu valstī Ukrainā turpinās karš, mūsu cilvēki turpina strādāt Eiropā un ārpus tās. Mūsu prioritāte ir rūpēties par mūsu komandu, nodrošinot viņiem darba vietas un ērtus darba apstākļus, tostarp ērtus ikdienas formas tērpus."

Grigoraša piebilst, ka uzņēmuma lielākā vēlme ir atgriezties un lidot mierīgās Ukrainas debesīs, un turpināt sniegt iespēju Ukrainas cilvēkiem apceļot pasauli, kā arī atklāt Ukrainu pasaulei. "Esam atraduši veidu, kā turpināt darbu, nodrošinot darba vietas mūsu vairāk nekā 1000 cilvēkiem un maksājot nodokļus mūsu valstij. Mūsu oranžie spārni un mūsu komanda oranžās uniformās rotā Baltijas valstu, Polijas, Rumānijas debesis, kā arī satiekami Ēģiptē, Turcijā, AAE, Zanzibārā un citviet pasaulē." 

2021. gadā Ukrainas aviokompānija bija pirmā aviācijas nozarē, kas, veicot apkalpes aptauju un ieklausoties darbinieku vēlmēs, pilnībā izmainīja ierasto uniformu stjuartēm: aizvietoja papēžus ar ērtām kedām un šauros zīmuļa svārkus ar ērtām biksēm. Uniformu veido balti Nike sporta apavi un brīvs oranžas krāsas uzvalks ar biksēm un zīda šalli, ko radījuši Ukrainas zīmoli. Jaunie formastērpi izpelnījās pasaules plašsaziņas līdzekļu uzmanību, kā arī SkyUp saņēma atzinību par savu drosmīgo pieeju un jaunu standartu noteikšanu, izvirzot darbinieku vajadzības un komfortu augstāk par nozares tradicionālajiem standartiem. Tas bija nozīmīgs solis, lai mainītu priekšstatu par stjuartēm, atsakoties no šajā profesijā strādājošo sieviešu seksualizācijas. Kopš tā laika arī citas aviosabiedrības sekoja jaunajai tendencei, atjauninot savas uniformas.

Nesen viens no lielākajiem tiešsaistes laikrakstiem “The Independent” ierindoja SkyUp formas tērpu starp ievērojamākajiem apkalpes tērpiem pasaulē.  

Ukrainas aviosabiedrības SkyUp zīmols kopš šā gada vasaras sākuma ir oficiāli pārstāvēts Eiropas Savienībā. Eiropā ir atvērta jauna SkyUp zīmola lidsabiedrība SkyUp MT, kuras galvenā mītne atrodas Maltā. Tā ir saņēmusi Eiropas gaisa kuģa ekspluatanta apliecību un lidojumu licenci. Uzņēmums izpilda ACMI līgumus par nomu ar apkalpi un veic tūrisma operatora Join UP!TM čarterlidojumus.  

Baltijas valstīs SkyUp Airlines veic tūrisma operatora Join UP! Baltic lidojumus uz Ēģiptes kūrortiem Hurgadu un Šarmelšeihu 3-5 reizes nedēļā no Rīgas, Tallinas un Viļņas.   

SkyUp ir stratēģiskais partneris tūroperatoriem, kas darbojas ar zīmolu Join UP!TM. Kopā tie veido UPfamily uzņēmumu grupu. SkyUp zīmola flotē ir 10 Boeing-737 lidmašīnas. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25915623sec.