Ko Baltijas ceļotājiem sola «British Airways» atgriešanās?

Ilgtspējīgi lidojumi, Wi-Fi uz klāja un ērti savienojumi ar galamērķiem ASV – ko Baltijas ceļotājiem sola “British Airways” atgriešanās?

Nedēļas nogalē Rīgā pēc 16 gadu pārtraukuma atgriezās Lielbritānijas nacionālā aviokompānija “British Airways”, solot gan plašu cenu klāstu un labus nosacījumus ceļotājiem ar rokas bagāžu, gan ilgtspējīgus risinājumus, Wi-Fi pieslēgumu visos lidojumos, kā arī tiešos lidojumus uz Londonas Hītrovas lidostu, kas, savukārt, nozīmē daudz ērtāku nokļūšanu Londonas centrā, izmantojot Elizabetes vārdā nosaukto metro līniju.


Taujājot, kādas ir viņu priekšrocības, salīdzinājumā ar konkurentiem, “British Airways” norāda uz to, ka vienīgi viņi piedāvā tiešo lidojumu uz Hītrovas lidostu, kā arī ciešo sadarbību ar ASV aviokompānijām, kas nozīmē ātru un ērtu savienojumu ar lidostām otrpus Atlantijas okeānam.


Lai nodrošinātu pozitīvu un patīkamu ceļošanas pieredzi, kompānija veikusi būtiskas investīcijas ilgtspējas veicināšanā un līdz 2050. gadam plāno veikt oglekļa neitrālus lidojumus. Tāpat uz klāja samazināta plastmasas materiālu lietošana, pārejot uz pārstrādājamiem risinājumiem. Ēdināšanu ceļotājiem nodrošinās kompānija “Turkish DO & CO”, lidojumos tiks nodrošināts arī Wi-Fi pieslēgums un pēc vairāk nekā 20 gadus nemainīgām tradīcijām, piloti un lidmašīnu apkalpojošais personāls priecēs ar jaunām uniformām. Domājot par ceļotāju ērtībām, plānots neizmantot vidējās sēdvietas, nodrošinot katram ceļotājam vairāk personīgās telpas.


“Nokļūstot Londonā, būsiet savienoti ar vēl 196 galamērķiem, tostarp ar dažādām pilsētām Atlantijas okeāna otrā pusē. Mēs piedāvājam lidojumus no Londonas uz 27 dažādām pilsētām ASV – tikai uz Džona Kenedija starptautisko lidostu vien ir 13 reisi ik dienas, nemaz nerunājot par citiem galamērķiem. Mēs vēlamies savienot Rīgu un Londonas Hītrovas lidostu, kas ir svarīgs gaisa transporta mezgls,” stāsta kompānijas pārstāvji.


“British Airways” pārstāvji norāda: “Neraugoties uz 16 gadus ilgo pauzi, Rīga vienmēr bijusi mūsu redzeslokā. Lidostas “Rīga” dati liecina, ka Londona ir viens no Latvijas ceļotāju iecienītākajiem galamērķiem, bet Lielbritānija ierindojas 2. vietā starp valstīm, uz kurām ceļotāji no Latvijas dodas visbiežāk.”


Taujāti, kāpēc nolēmuši atgriezties tieši ziemā, kompānijas pārstāvji uzsver: “Ja mums izdosies ziemā, vasaras periodā varēsim būs jau pavisam droši.” Kopumā par sasniedzamajiem rādītājiem “British Airways” vēl runā nelabprāt, tikai norāda, ka ir gana liela interese arī no kaimiņvalstu (Lietuvas un Igaunijas) ceļotājiem, tāpēc šobrīd biļešu rezervācijas apjomi sakrīt ar kompānijas ekspektācijām.


Runājot par biļešu cenām no Rīgas uz Londonu, kompānija norāda, ka cenas var būt ļoti atšķirīgas, atkarībā no rezervācijas laika, izvēlētās klases u.c., taču vidējā cena savlaicīgi veiktam lidojumam ekonomiskajā klasē ir aptuveni 82 eiro. Īpašu pieredzi “British Airways” sola tieši biznesa klases ceļotājiem, piedāvājot “Club World” sēdvietas, kuras iespējams pārvērst par gultu, darba vietu vai slēgtu kapsulu, lai ceļošanas laikā baudītu privātumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58197212sec.