«airBaltic» darbinieku skaits sasniedzis rekordlielu skaitu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedzis 2 500, sasniedzot lielāko apjomu kopš lidsabiedrības dibināšanas 1995. gadā. Jaunā airBaltic komandas locekle būs lidmašīnas Airbus A220-300 otrā pilote, kura ir airBaltic Pilotu akadēmijas absolvente.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “2 500 darbinieku skaita sasniegšana ir vēl viens nozīmīgs atskaites punkts lidsabiedrības darbībā šogad. Tikai viena gada laikā esam pieņēmuši darbā vairāk nekā 500 profesionāļus no dažādām valstīm, un tuvākajā nākotnē mūsu mērķis ir šo skaitu vēl palielināt. Tādējādi mēs apliecinām, ka esam viens no vadošajiem darba devējiem Latvijā, un vēl vairāk pierādām savu apņemšanos turpināt izaugsmi.”

Lidsabiedrība šobrīd piedāvā 20 vakances, lai piesaistītu vairāk nekā 60 jaunus talantus. Vairāku gadu garumā airBaltic pastāvīgi atzīta par labāko darba devēju dažādās nacionāla un starptautiska mēroga aptaujās. Lai uzzinātu vairāk par darba iespējām airBaltic, lūdzu, apmeklējiet https://careers.airbaltic.com.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18330097sec.