Konkurss: «airBaltic» aicina radīt 50. lidmašīnas dizainu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien atklāj aizraujošu dizaina konkursu, aicinot interesentus no visas pasaules piedalīties airBaltic 50. Airbus A220-300 lidmašīnas krāsojuma radīšanā.

airBaltic izpilddirektors un prezidents Martins Gauss (Martin Gauss): “Mūsu aizvien augošā Airbus A220-300 lidmašīnu flote ir skaidri atpazīstama pēc to zaļajām astēm, kas ir airBaltic raksturīga iezīme. Būtisku sasniegumu un nozīmīgu notikumu atzīmēšana ar unikālu krāsojumu ir aviācijas tradīcija, un to apliecina arī četras mūsu lidmašīnas, kas nokrāsotas Baltijas valstu karogu krāsās. Tā kā mūsu mērķis ir līdz 2030. gadam sasniegt 100 lidmašīnas airBaltic flotē, ar nepacietību gaidām 50. lidmašīnas ierašanos 2024. gada nogalē. Lai atzīmētu šo nozīmīgo notikumu, mēs piedāvājam unikālu un vēsturisku iespēju piedalīties šīs īpašās lidmašīnas krāsojuma radīšanā. Iespējams, tieši jūsu dizains rotās vienu no mūsu lidmašīnām plašajā airBaltic maršrutu tīklā.”

Konkursā var piedalīties ikviens interesents no jebkuras valsts, kas sasniedzis 18 gadu vecumu. Līdz 2023. gada 12. decembrim tiek gaidīti pieteikumi no māksliniekiem, dizaineriem un citiem radošiem talantiem. Šī ir lieliska iespēja parādīt savu māksliniecisko redzējumu un atstāt savu zīmi airBaltic flotē.

Sīkāku informāciju par dalību un noteikumiem un nosacījumiem skatīt šeit.

Konkurss notiks pēc strukturēta procesa: Sākotnēji airBaltic dizaina žūrija, kuras sastāvā būs profesionāļi no dažādiem departamentiem, piemēram, augstākās vadības, sabiedrisko attiecību, mārketinga un satura departamentiem, izvērtēs visus darbus, pamatojoties uz atbilstību konkursa vadlīnijām. No iesniegtajiem darbiem tiks atlasīti 15-20 labākie dizaini.

Pēc tam dizaini tiks izvietoti īpašā tīmekļa vietnē, kur būs iespējams balsot. Šis posms būs pieejams tikai airBaltic Club biedriem, piedāvājot lidsabiedrības lojālākajiem klientiem unikālu iespēju ietekmēt airBaltic vēsturi, izvēloties krāsojumu. Katram kluba biedram būs tiesības balsot vienu reizi.

Konkursa uzvarētājs tiks apbalvots ar airBaltic dāvanu karti 3 000 eiro vērtībā. Turklāt uzvaru guvušais dizains tiks attēlots uz 50. lidmašīnas un atspoguļots plašsaziņas līdzekļos.

airBaltic Club biedri, kuri būs piedalījušies balsošanā, varēs piedalīties izlozē, lai iegūtu iespēju lidot ar unikālā dizaina lidmašīnu.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 04.05.2024 Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23284006sec.