«airBaltic» turpinās Grankanārijas bāzes darbību 2024./2025. gada ziemas sezonā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka turpinās nodrošināt lidojumus no sezonālās bāzes Grankanārijā arī nākamajā ziemas sezonā, kas sāksies 2024. gada oktobrī. Biļetes uz astoņiem tiešajiem maršrutiem jau iespējams rezervēt airBaltic mājaslapā www.airbaltic.com.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Ņemot vērā Grankanārijas sezonālās bāzes rezultātus un lielo pieprasījumu, turpināsim pakalpojumu sniegšanu no Grankanārijas ar tiešajiem lidojumiem astoņos maršrutos uz Skandināvijas un Baltijas valstīm arī nākamajā ziemas sezonā. Ziemas mēnešos, kad pasažieru pieprasījums tradicionāli ir zemāks, mēs esam izvērtējuši iespēju optimizēt savu darbību, lai nodrošinātu maksimālu efektivitāti. Sezonālās bāzes izveide un lidojumu veikšana no Grankanārijas ļauj mums nodrošināt pieaugošo pieprasījumu pēc saulainiem atpūtas galamērķiem ziemas sezonā. Mūsu paplašinātā klātbūtne Grankanārijā ne tikai uzlabo savienojamību, bet arī piedāvā pasažieriem plašu un ērtu ceļošanas iespēju klāstu, kā arī pakalpojumus, ieskaitot ceļošanu biznesa klasē.”

Jaunajos maršrutos, kuros lidojumi tiks veikti ar Airbus A220-300 lidmašīnām, kas šobrīd ir vienas no efektīvākajām lidmašīnām pasaulē, airBaltic piedāvās gan biznesa, gan ekonomisko klasi. Ekonomiskās klases GREEN tarifa biļetes ir piemērotas tiem cilvēkiem, kuriem būtisks ir ceļojuma budžets un kuri pēc nepieciešamības vēlas paši izvēlēties dažādus papildu pakalpojumus, piemēram, reģistrēto bagāžu, smago rokas bagāžu, maltītes lidojuma laikā un sēdvietu izvēli.

Biznesa klases biļetes piedāvā pilna servisa biļešu komplektu, kas iekļauj tādas priekšrocības kā prioritāra reģistrēšanās un iekāpšana, sēdvieta biznesa klasē salona priekšpusē ar papildu brīvu sēdvietu, šādi gūstot lielāku privātumu, kā arī trīs ēdienu maltīte, neierobežota dzērienu izvēle un ātrāka izkāpšana no lidmašīnas pēc ielidošanas galamērķi.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 04.05.2024 Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45378399sec.