«airBaltic» ieņēmumi 2023. gadā varētu pārsniegt 668 miljonus eiro

Latvijas lidsabiedrībai airBaltic gatavojoties publiskot 2023. gada finanšu rezultātus, sākotnējie dati liecina par pārliecinošu ieņēmumu prognozi aizvadītajam gadam. Pēc rekordaugstajiem ieņēmumiem pirmajā pusgadā un stabiliem finanšu rezultātiem trešajā ceturksnī airBaltic turpina demonstrēt pozitīvu darbību un uzņēmējdarbības rādītājus. Neauditētie provizoriskie dati liecina, ka kopējie pagājušā gada ieņēmumi sasniegs 668 miljonus eiro, kas ir par 34% vairāk nekā gadu iepriekš.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Tuvojoties 2023. gada rezultātu publiskošanai, varam paziņot, ka airBaltic ir ceļā uz ļoti veiksmīgu gadu. Mēs ar nepacietību gaidām, kad varēsim iepazīstināt ar rezultātiem investorus, medijus un sabiedrību. Plašākā kontekstā 2023. gads airBaltic ir bijis nozīmīgas izaugsmes un attīstības gads, kas vēl vairāk uzsver mūsu kā nozīmīga aviācijas nozares dalībnieka lomu un apņemšanos savienot Latviju ar pasauli.”

Turklāt, apkopojot rezultātus par 2023. gadu, ir redzams, ka airBaltic ir turpinājusi mērķtiecīgu uzņēmuma izaugsmi un attīstību. Provizoriskie dati liecina, ka 2023. gadā lidsabiedrība pārvadāja aptuveni 4,5 miljonus pasažieru, kas ir par 36% vairāk nekā 2022. gadā. Pēdējo 12 mēnešu laikā Latvijas nacionālā lidsabiedrība veica vairāk nekā 44 tūkstošus lidojumu – par 18% vairāk nekā gadu iepriekš.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka galīgie 2023. gada finanšu rezultāti tiks prezentēti 2024. gada 5. martā investoru zvana un īpašas preses konferences laikā. Uzaicinājums un papildu informācija tiks sniegta drīzumā.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56727099sec.