«airBaltic» 2024. gadu iesākusi ar pasažieru skaita kāpumu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic gadu iesākusi ar labiem rezultātiem, 2024. gada janvārī pārvadājot 287 900 pasažierus, kas ir par 16% vairāk nekā attiecīgajā mēnesī pērn. Ziemas sezonā, kad pieprasījums ierasti samazinās, viena mēneša laikā joprojām vērojams stabils pārvadāto pasažieru skaits. Janvārī airBaltic veica 3 170 lidojumus, kas ir par 4% vairāk nekā iepriekšējā gadā.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Līdz ar 2024. gada sākumu airBaltic pārvadāto pasažieru skaits ir pieaudzis, kas norāda uz mūsu pozīciju kā iecienītāko lidsabiedrību Baltijas valstīs. Šogad mēs koncentrējamies uz flotes un galamērķu piedāvājumu paplašināšanu. Tas ir solis ceļā, lai ne tikai atgūtu pirms pandēmijas sasniegtos rezultātus, bet arī tos pārsniegtu. Piedāvājot lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos, mēs nodrošinām ērtu savienojamību, sniedzam dažādas ceļojumu iespējas un piesaistām ievērojami lielāku ceļotāju interesi.”

2023. gadā airBaltic pārvadāja aptuveni 4,5 miljonus pasažieru jeb par 36% vairāk nekā 2022. gadā. Pēdējos 12 mēnešos lidsabiedrība veikusi vairāk nekā 44 000 lidojumu, kas ir par 18% vairāk nekā pirms gada.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un Grankanārijas (sezonāli), piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12363911sec.