«airBaltic» uzsāk mākslīgā intelekta izmantošanu drošības pārskatos

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic ir uzsākusi sadarbību ar mākslīgā intelekta (AI) drošības uzņēmumu Beams, lai izmantotu mākslīgo intelektu drošības pārskatu analizēšanai.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “airBaltic turpina būt līdere inovāciju jomā aviācijas nozarē. Mūsu pastāvīgais mērķis palielināt efektivitāti dažādās biznesa jomās ir radījis ievērojami augstu mākslīgā intelekta risinājumu izmantošanas līmeni uzņēmumā. Mēs esam gandarīti sadarboties ar Beams, kļūstot par vienu no pirmajām lidsabiedrībām pasaulē, kas uzsākusi šo ceļu.”

airBaltic operatīvās vadības direktors Pauls Cālītis: “Lai analizētu drošības pārskatus plašā mērogā, ir nepieciešama jaudīga un droša IT infrastruktūra. Sākot ar drošības pārskatu analizēšanu un beidzot ar iespējamo scenāriju simulēšanu, mēs izmantosim Beams izstrādāto mākslīgā intelekta rīku, lai nodrošinātu, ka drošība airBaltic darbībā ir augstākajā līmenī.”

“Mēs esam gandarīti, ka airBaltic ir izvēlējusies Beams, lai mēs varētu nodrošināt mūsu platformas un zināšanas, lidsabiedrības komandām cenšoties pastāvīgi uzlabot drošības pārskatu procesus,” saka Beams izpilddirektors Alans Šternbergs (Alan Sternberg). “Mākslīgajam intelektam ir būtiska nozīme, lasot un analizējot liela apjoma cilvēku radīto drošības pārskatu. Beams AI Analyst ir pirmais solis ceļā uz to, lai airBaltic drošības komandām sniegtu daudzveidīgas iespējas, izmantojot mākslīgo intelektu.”

airBaltic drošības komanda izmantos Beams AI, lai automātiski atklātu apdraudējumus drošības pārskatos un klasificētu tos pēc nozīmīguma un steidzamības. Izmantojot Beams AI, analizēšanai veltīto laiku ir paredzēts samazināt par vairāk nekā 70%, un tas uzņēmumam sniegs arī jaunus drošības ieskatus, lai novērstu turpmākus riskus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.95943809sec.